Τροχαίο στον Βόλο: Νεαρός οδηγός συγκρούστηκε με αγριογούρουνο

Τροχαίο στον Βόλο: Νεαρός οδηγός συγκρούστηκε με αγριογούρουνο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις Μικροθήβες Μαγνησίας, στο 22ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βόλου-Φαρσάλων στο ρεύμα προς Βόλο. Ένας νεαρός 25χρονος οδηγός από τον Αλμυρό έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με αγριογούρουνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, συγκρούστηκε με ημιθανές αγριογούρουνο, το οποίο λίγο νωρίτερα είχε τραυματισθεί από άλλο διερχόμενο επιβατηγό όχημα, που κινούταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάρσαλα με οδηγό μια 40χρονη, η οποία κατά την πρόσκρουσή της με το ζώο, δεν τραυματίστηκε, παρά μόνο υπέστη υλικές ζημιές το όχημά της.

Το όχημα του άτυχου νεαρού εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Τα δύο οχήματα, όπως διευκρινίζεται, δεν ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα