Σοκ στη Ρόδο: Καθ’ ομολογίαν serial killer η 45χρονη οικιακή βοηθός; Ζητώ συγχώρεση

Σοκ στη Ρόδο: Καθ’ ομολογίαν serial killer η 45χρονη οικιακή βοηθός; Ζητώ συγχώρεση

Μια πρωτοφανής ιστορία για τα ελληνικά χρονικά ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, όταν μια 45χρονη οικιακή βοηθός ομολόγησε ότι είναι κατά συρροήν δολοφόνος ηλικιωμένων.

Καθ’ ομολογίαν serial killer
Τρομαγμένη, φορώντας ακόμα τις παντόφλες της, η 45χρονη οικιακή βοηθός οδηγείται στον ανακριτή της Ρόδου.

Το προηγούμενο πρωί είχε, η ίδια είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία και ομολόγησε ότι έπνιξε με το μαξιλάρι μια 75χρονη γυναίκα την οποία φρόντιζε.

«Εμείς θεωρούμε ότι ο καταλογισμός της είναι μειωμένος, αν όχι ανύπαρκτος, με την έννοια ότι δεν καταλάβαινε τι πραγματικά έπραττε», είπε ο δικηγόρος της.

Περίμενε στην αυλή να συλληφθεί
Η 45χρονη αμέσως μετά το άγριο έγκλημα βγήκε στη βεράντα του σπιτιού και περίμενε την αστυνομία. Μια γειτόνισσα την βρήκε να κάθεται έξω και να περιμένει τη σύλληψή της.

Όσα είπε, σοκάρουν:

«Έπινα καφέ στην αυλή μου. Η μητέρα μου είδε την κυρία. Της είπε τι κάνει η γιαγιά και αυτή απάντησε ότι πέθανε. Μπήκαμε μέσα με τη μητέρα μου, την είδαμε ξαπλωμένη. Τη ρωτήσαμε πως έγινε. Την έπνιξα εγώ είπε, με το μαξιλάρι και πήρα και την αστυνομία τηλέφωνο».

Ομολόγησε & άλλους φόνους
Στην ασφάλεια Ρόδου, όπου οδηγήθηκε η 45χρονη οικιακή βοηθός, ομολόγησε στους εμβρόντητους αστυνομικούς τρεις ακόμη φόνους, ενώ ισχυρίστηκε ότι αποπειράθηκε να πνίξει και το παιδί της όταν ήταν 1 έτους.

Σύμφωνα με την ομολογία της, το 2011 δολοφόνησε μια 74χρονη γυναίκα στη Λέρο.

Ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε το έγκλημα αυτό, έκανε τους αστυνομικούς να ανατριχιάσουν.

«Ένα μεσημέρι πήρα μια σύριγγα, έβαλα μέσα νερό και χάπια που έπαιρνε της πίεσης και τα έλιωσα ανακινώντας την σύριγγα και μετά της τα έβαλα με την σύριγγα μέσα στο στόμα και αυτή μελάνιασε και έμεινε».

H 45χρονη γυναίκα, αμέσως μετά περιέγραψε τη δολοφονία τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2022, μιας 86χρονης γυναίκας που έμενε στη Ρόδο και έπασχε από διαβήτη.

«Πήρα μια σύριγγα, έβαλα μέσα από το γιαούρτι που της έφερε ο γιος της και μετά έβαλα ζάχαρη ή μέλι και την τάισα».

«Δεν ήταν διαβητική η μάνα μου. Η μάνα μου είχε άνοια. Η κοπέλα είναι σε πλήρη σύγχυση. Δεν ξέρει τι λέει καν. Τη μητέρα μου την έβλεπε από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι τις 14 Ιανουαρίου του 2022, που μπήκε πάλι στο νοσοκομείο από Covid. Μπήκε στην Α παθολογική του νοσοκομείου Ρόδου και πέθανε εκεί», λέει ο γιος της 86χρονης.

Η 45χρονη, δεν σταμάτησε εκεί. Ομολόγησε και έναν τρίτο φόνο, τον Μάϊο του 2022, μιας 70χρονης γυναίκας που επίσης φρόντιζε και την οποία, όπως είπε, την ξυλοκοπούσε με αγριότητα.

«Πότε πότε την έδερνα, γιατί δεν έτρωγε το φαγητό της και νευρίαζα γιατί δεν έπινα τα φάρμακά μου. Πιστεύω ότι φταίω εγώ που πέθανε, γιατί την είχα χτυπήσει 5 – 6 φορές στο κεφάλι και δεν την τάιζα σωστά».

Η 45χρονη γυναίκα, που στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί για ψυχιατρικούς λόγους, έμεινε μόλις 30 λεπτά στο γραφείο του ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, ενώ οι δικηγόροι της ζήτησαν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Ζητώ συγχώρεση»
Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς είπε:

«Ό,τι έκανα, το έκανα μόνο και μόνο για να λυτρώσω την ηλικιωμένη γυναίκα που ταλαιπωρούνταν. Ήθελα να βοηθήσω και όχι να κάνω κακό. Τις άλλες γυναίκες προσπάθησα να τις βγάλω από τον πόνο που βίωναν. Ζητάω συγχώρεση από τον Ταξιάρχη Αρχάγγελο Μιχαήλ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα