Κολωνός: Ήθελα να εκμαιεύσω πληροφορίες δηλώνει ο 39χρονος που συνελήφθη

Κολωνός: Ήθελα να εκμαιεύσω πληροφορίες δηλώνει ο 39χρονος που συνελήφθη

Έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα νέες εξελίξεις για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Τρεις νέες συλλήψεις έρχονται στο προσκήνιο, ενώ η 37χρονη μητέρα της 12χρονης προέβη σε δηλώσεις μέσα από τις φυλακές.

Ένας από τους τελευταίους συλληφθέντες είναι ένας 39χρονος κάτοικος βορείων προαστίων, διαζευμένος και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού.

Ο 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας σε εταιρία σεκιούριτι και το Live News αποκαλύπτει τι είχε καταθέσει στις 16 Οκτωβρίου όταν και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να βοηθήσει, όπως είχε διατυμπανίσει τότε, στις έρευνες.

«Προσήλθα αυθορμήτως στην υπηρεσία σας, γιατί είδα διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο γι’ αυτήν την ανήλικη κοπέλα. Εγώ αναστατώθηκα πολύ γιατί μου έχει τύχει κάτι που μου προσομοιάζει σε αυτά που ακούω…» είχε καταθέσει ο 39χρονος.

«Της μιλούσα… για να εκμαιεύσω πληροφορίες»

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 39χρονος συνάντησε μία φορά την ανήλικη έναντι αμοιβής. Ο ίδιος βέβαια είχε υποστηρίξει πως συνομιλούσε μεν με τη 12χρονη, αλλά για να αντλήσει όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούσε και σε καμία περίπτωση για να την εκμεταλλευτεί.

«Επειδή γενικά σαν άνθρωπος αν δω κάτι περίεργο θέλω να το ψάχνω παραπάνω, έτσι έκανα και σε αυτή την περίπτωση. Μόλις είδα το μήνυμα της 12χρονης, που έλεγε πως ήταν 18 ετών και ζητούσε ερωτική συνεύρεση έναντι κάποιου χρηματικού αντιτίμου, επικοινώνησα απευθείας με την αστυνομία. Είπα ακριβώς τι μήνυμα έλαβα και άφησα τα στοιχεία μου» συνεχίζει στην κατάθεση του ο 39χρονος.

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποφάσισε να συνεχίσει τις συνομιλίες με το ανήλικο για να κάνει -όπως λέει- τη δική του έρευνα στην υπόθεση.

«Αποφάσισα να συνεχίσω το διάλογο με τον χρήστη αυτόν προκειμένου να εκμαιεύσω κι άλλες πληροφορίες. Επίσης είχα ζητήσει να μου στείλει και φωτογραφία για να διαπιστώσω αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, γιατί πολλές φορές έχει τύχει να διαπιστώσω ότι συνομιλώ με άτομο το οποίο τελικά ήταν άντρας» συμπλήρωσε.

Στις συνομιλίες τους ο 39χρονος σήμερα κατηγορούμενος ρώτησε τη 12χρονη τι θέλει να κάνει τα χρήματα για να λάβει την απάντηση: «Μου είπε ότι θα τα έδινε στη μάνα της γιατί τα έχει ανάγκη. Την ρώτησα τι ανάγκη έχει και αν μπορώ να την βοηθήσω κάπως προκειμένου να μου πει περισσότερα πράγματα. Μου είπε ότι δίνει όλα τα λεφτά στη μάνα της γιατί χρωστάει και πως το έχει ξανακάνει αυτό».

Ο 39χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως έκλεισε και ραντεβού για τη 12χρονη με σκοπό, όπως έλεγε, να διερευνήσει κι άλλο την υπόθεση.

«Σε συνομιλία που είχαμε στο viber καθορίσαμε και ένα ραντεβού στα Σεπόλια στις 21:00. Με το που έφτασα βγήκα από το αμάξι και κοίταξα τριγύρω στην περιοχή. Είναι μια τακτική που γενικά ακολουθώ πάντα. Δεν παρατήρησα κάτι ανησυχητικό και ξαναμπήκα στο αμάξι. Όσο καθόμουν μέσα μπήκε ξαφνικά απότομα στη θέση του συνοδηγού μια κοπέλα» περιέγραψε.

Αν και πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, ο συγκεκριμένος άντρας ισχυρίστηκε πως επειδή είχε σκοτάδι δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για 12χρονο κορίτσι.

«Επειδή ήταν νύχτα δεν μπορούσα να διακρίνω επ’ ακριβώς ηλικία. Μου φάνηκε γύρω στα 18. Τρόμαξα με τον τρόπο που μπήκε στη θέση του συνοδηγού και της είπα αμέσως να κατέβει όπως και έκανε» ανέφερε ο 39χρονος.

Ο 39χρονος υποστηρίζει πως δεν την ξαναείδε έκτοτε και μάλιστα πως μπλόκαρε την επαφή στο κινητό του. Κατά την έρευνα της αστυνομίας, στο σπίτι του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα μνήμης, ένα πιστόλι, 42 φυσίγγια. Για το όπλο είχε άδεια κατοχής, καθώς το χρησιμοποιούσε στη δουλειά του.

Ο 35χρονος εισοδηματίας την είχε κακοποιήσει 3 φορές

Τουλάχιστον τρεις φορές φέρεται να έχει κακοποιήσει τη 12χρονη ο δεύτερος συλληφθέντας. Είναι 35 ετών, άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής που δηλώνει ανεπάγγελτος εισοδηματίας.

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος καθώς κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με την ανήλικη. Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 35χρονου:

  • 3 laptop
  • tablet
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Οι δύο συλληφθέντες πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη ενώ το πρωί συνελήφθη ένας ακόμη άντρας 55 ετών.

Στο εξωτερικό ο 4ος

Πιθανόν στο εξωτερικό ο 4ος που αναζητά η Αστυνομία για την υπόθεση της 12χρονης Ο 4ος άνθρωπος που αναμένεται να συλληφθεί φαίνεται να γνωρίζει η αστυνομία που βρίσκεται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το άτομο αυτό φαίνεται να είναι ηλεκτρολόγος και μπορεί να μην βρίσκεται στην Ελλάδα. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις δεν δείχνουν για το τέταρτο αυτό άτομα να είχε την πρόθεση να το σκάσει.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα