Έδεσσα: Παρέα ανηλίκων ξυλοκόπησε άγρια δύο 16χρονους

Έδεσσα: Παρέα ανηλίκων ξυλοκόπησε άγρια δύο 16χρονους

Δύο μαθητές Λυκείου στην Έδεσσα έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από πολυπληθή παρέα ανηλίκων.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, φαίνονται τουλάχιστον 10 ανήλικοι πέφτουν πάνω σε έναν 16χρονο και να τον χτυπούν. Όλα συνέβησαν στην Έδεσσα, το βράδυ της Παρασκευής. Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη σχολικό πάρτι μαθητών λυκείου σε μπαρ του κέντρου, η παρεξήγηση μεταξύ του 16χρονου και ενός 17χρονου για τα μάτια μίας κοπέλας μεταφέρθηκε  έξω από το μαγαζί. Όπως υποστηρίζει το θύμα της επίθεσης, αμέσως άρχισε να δέχεται μπουνιές σε όλο του το σώμα. Ακολούθησε πανικός. Μάταια ένας φίλος του μαθητή προσπάθησε να τον γλιτώσει, όμως έπεσε και αυτός θύμα των νταήδων.

Οι δύο 16χρονοι που κατάφεραν να ξεφύγουν, ειδοποίησαν τους γονείς τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκαν. Στην συνέχεια κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και συνελήφθησαν ένας 17χρονος και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Έχουν ταυτοποιηθεί τρεις ακόμη ανήλικοι και αναζητούνται και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στον περιστατικό.

«Με τυφλά χτυπήματα σέρνουν ουσιαστικά έναν σχεδόν συνομήλικό τους, έναν 16χρονο, έξω από ένα μαγαζί και προβαίνουν σε γρονθοκοπήματα και γρονθοχτυπήματα, τα οποία μπορούν να επιφέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πολύ χειρότερη βλάβη από την οποία έχει υποστεί» συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων ξυλοδαρμού, Αντώνης Ξυλουργίδης. Και πρόσθεσε: «Τουλάχιστον 10 άτομα συμμετείχαν σε αυτήν την διαδικασία και προχώρησαν στον βίαιο ξυλοδαρμό του. Εκείνη την στιγμή προσπάθησε να συνδράμει ένας από τους φίλους του και δυστυχώς είχε την ίδια κατάληξη».

Πηγή: Enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα