Λαμία: Σκύλος δάγκωσε αστυνομικό σε έφοδο για ναρκωτικά - Έξι συλλήψεις

Λαμία: Σκύλος δάγκωσε αστυνομικό σε έφοδο για ναρκωτικά - Έξι συλλήψεις

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση  συγκεκριμένης σπείρας που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή και το πρωί της Τρίτης 1ης Νοεμβρίου επιχείρησαν να την εξαρθρώσουν. Μια σπείρα η οποία αποτελείται από άτομα ρομά που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, σε τρία σπίτια έκαναν ταυτόχρονα έφοδο οι αστυνομικοί. Το ένα σπίτι ήταν στα Ρεβένια Λαμίας και τα άλλα δύο στη νότια πλευρά της πόλης. Μάλιστα στο σπίτι στα Ρεβένια υπήρχε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή τα μέλη της σπείρας είχαν εκπαιδευμένα επιθετικά σκυλιά, έτσι ώστε αν πλησιάζει κανείς να τον κρατούν μακριά και να προλαβαίνουν να “ξεφορτώνονται” τα ναρκωτικά που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν και κάμερες για να βλέπουν εάν ήταν πελάτης ή κάποιος απρόσκλητος “επισκέπτης”.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, όταν το πρωί έγινε η «έφοδος» των αστυνομικών ένα από τα σκυλιά, ένα πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε στο πόδι έναν αστυνομικό των ΕΚΑΜ στην αυλή.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και μια 15χρονη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έκαναν έξι συλλήψεις. Συγκεκριμενα πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 58, 52, 34 ετών, δύο γυναίκες 54 και 45 ετών, και μια ανήλικη 15 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας τις προηγούμενες ημέρες είχαν συλλάβει ακόμη 10 άτομα, τα οποία φέρεται ότι είχαν προμηθευτεί ναρκωτικά από τα μέλη της συγκεκριμένη συμμορίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 100 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες ψυχότροπες ουσίες οι οποίες εξετάζονται. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα, δύο τσεκούρια, τέσσερα μαχαίρια και ένα γκλοπ. Κατασχέθηκαν ακόμη τρία αυτοκίνητα, ένα φορτηγό, ένα μηχανάκι και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Λαμίας με τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, καθώς επίσης και για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα