Τραγωδία στην Κρήτη: Βράχος έπεσε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – Νεκρή η 47χρονη μητέρα

Τραγωδία στην Κρήτη: Βράχος έπεσε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – Νεκρή η 47χρονη μητέρα

Είναι η στιγμή που οι πυροσβέστες εντοπίζουν την άτυχη 47χρονη. Έχουν σκάψει 1,5 μέτρο μέσα στα μπάζα για να καταφέρουν να την εντοπίσουν χωρίς τις αισθήσεις της.
Ομάδα του ΕΚΑΒ μεταφέρει το άψυχο σώμα της γυναίκας μετά από 4 ώρες που έψαχναν στα χαλάσματα.

Θρίλερ η τελευταία τους νύχτα στην Κρήτη
Λίγο μετά τις 12 τη νύχτα η τριμελής οικογένεια βρίσκονταν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και κοιμόντουσαν, μιας και σήμερα θα έπαιρναν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Τσεχία.

Οι διακοπές έφταναν στο τέλος, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η τελευταία νύχτα στην στην περιοχή Αγία Φωτιά στην Κρήτη θα εξελισσόταν σε θρίλερ.

Ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε από την πλαγιά του βουνού και έπεσε πάνω στο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταπλακώνοντας την οικογένεια και καταστρέφοντας μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχείρησαν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα από την Πυροσβεστική, εθελοντές, αλλά και η 3η Ε.Μ.Α.Κ. με σκύλο έρευνας και διάσωσης.

Ο 51χρονος πατέρας της οικογένειας απεγκλωβίστηκε εύκολα από το διαμέρισμα χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο γιος τους, ένα 9χρονο αγόρι που είχε καταπλακωθεί και αυτό από τα συντρίμμια, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβιστεί, αφού το πόδι του είχε πιαστεί στα μπάζα.

Την ίδια ώρα ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής μετά το περιστατικό, καθώς αρκετοί βράχοι κρέμονται πάνω από καταλύματα τους, αλλά και τον επαρχιακό δρόμο, με τον κίνδυνο κατολίσθησης να είναι ορατός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα