Πάργα: Ο άγνωστος καυγάς πίσω από την εξαφάνιση θρίλερ. Για όλα φταίω εγώ λέει ο αδερφός του

Πάργα: Ο άγνωστος καυγάς πίσω από την εξαφάνιση θρίλερ. Για όλα φταίω εγώ λέει ο αδερφός του

Άλυτος γρίφος η εξαφάνιση του 58χρονου στην Πάργα. Ο αδερφός του αγνοούμενου αποφασίζει να μιλήσει για πρώτη φορά και να αποκαλύψει όλα όσα έγιναν πριν χαθούν τα ίχνη του άντρα…

O Χαράλαμπος Κόντος 58 χρόνων, αγνοείται από τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Ιουλίου, όταν έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με τον αδελφό του. Είχε προηγηθεί ένας καυγάς μαζί του και ο Χαράλαμπος άλλαξε τα ρούχα που φορούσε και έφυγε, αφήνοντας πίσω όλα του, τα προσωπικά στοιχεία.

 
Ο πρόσφατος χαμός της μητέρας τους, τον επηρέασε ψυχολογικά και τελευταία είχε κλειστεί στον εαυτό του. Λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση, ξεκίνησαν οι έρευνες που διήρκησαν μία βδομάδα με drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, χωρίς αποτέλεσμα.

Βαθιά μετανιωμένος για τον τρόπο που μίλησε στον αδελφό του, σπρώχνοντάς τον στη φυγή, ο αδερφός του, απευθύνθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», σε μία προσπάθεια να πάρει τις απαντήσεις που ζητά. Περιγράφει τον 58χρονο, με τον οποίο έμεναν μαζί στο Μόρφι Θεσπρωτίας, ως έναν κοινωνικό άνθρωπο, που δεν είχε διαφορές με κανέναν.


«Ο αδελφός μου δεν εργαζόταν τα τελευταία χρόνια. Όταν χάσαμε τη μάνα μας, τον έπιασε μία στενοχώρια. Κλείστηκε στον εαυτό του και τον πήρε από κάτω. Προσπαθούσε να με βοηθήσει, αλλά εγώ δεν του φέρθηκα καλά, ήμουν κάπως απότομος μαζί του. Έφυγε από μένα και ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό. Φοβάμαι για το χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε:

«Τον Ιούλιο που χάθηκε, δεν πήρε ούτε το κινητό, ούτε την ταυτότητά του μαζί. Μου έλεγαν ότι τον σκότωσα εγώ. Το ίδιο πράγμα είναι. Αν έχει κάνει κάτι κακό, θα είναι σαν να τον σκότωσα εγώ με τα λόγια που του είπα. Ήταν βαριά, τον έβρισα χυδαία. Ξέσπαγα σε αυτόν. Ελπίζω να βρεθεί ένας και να μας πει που βρίσκεται, για να ηρεμήσω κι εγώ, γιατί με έχει πάρει η κατηφόρα», είπε συναισθηματικά φορτισμένος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα