Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

Δέκα ημέρες μετά την προφυλάκιση της με τη βαρύτατη κατηγορία για διακεκριμένη μαστροπία η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού κατέθεσε σήμερα αίτημα αποφυλάκισης επικαλούμενη αφενός ελλιπή στοιχεία σε βάρος της, αφετέρου τα 6 ανήλικα παιδιά που άφησε πίσω.

Η κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία κατέθεσε αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης που της επιβλήθηκε με περιοριστικούς όρους, επιμένοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του Ηλία Μίχου κι των υπόλοιπων κατηγορούμενων, το 12χρονο παιδί της.

H προσφυγή της κατηγορούμενης, η οποία κρατείται στις φυλακές, κινείται σε δύο άξονες με την 37χρονη να επικαλείται αφενός έλλειψη επαρκών στοιχείων σε βάρος της και αφετέρου τα παιδιά της, δύο ενήλικα και έξι ανήλικα, τα οποία όπως λέει χαρακτηριστικά την έχουν ανάγκη.

Το αίτημα της κατηγορούμενης, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο με βούλευμα, θα αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 37χρονης, αν δηλαδή θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ή θα αφεθεί ελεύθερη.

Αγωνία για τα παιδιά της οικογένειας
Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, τη σύλληψη και την προσωρινή κράτηση της μητέρας, τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας οδηγήθηκαν πρώτα σε νοσοκομείο Παίδων και στη συνέχεια στο Χαμόγελο του Παιδιού .

«Πρέπει να αφήσουμε το ένστικτο της διοικητικής αυτοσυντήρησης στη μία πλευρά και να πούμε ότι αυτή η γυναίκα έχει ανάγκη, μήπως να πάμε σπίτι της και να δούμε εάν είναι καλά, εάν έχει ανάγκη», σημείωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ταυτόχρονα διατάχθηκε και εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εάν κι άλλα παιδιά της οικογένειας, πέραν της 12χρονος έχουν πέσει θύματα βιασμού ή μαστροπείας.

Αναβολή στη δική του πατέρα της 12χρονης
Αναβολή έλαβε η δίκη του πατέρα των παιδιών στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για το αδίκημα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών για ιδίαν χρήση.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα