Βούλα: Ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρια σε μαθητή. Συνελήφθη 15χρονος αναζητείται 13χρονος

Βούλα: Ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρια σε μαθητή. Συνελήφθη 15χρονος αναζητείται 13χρονος

Ένας 15χρονος συνελήφθη ως δράστης επίθεσης, με έναν 13χρονο, σε βάρος 14χρονου έξω από σχολείο στη Βούλα. Οι δύο ανήλικοι τραυμάτισαν το θύμα τους με μαχαίρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, για το σοβαρό αυτό περιστατικό στη Βούλα συνελήφθησαν τόσο ο 15χρονος, όσο και ένας γονέας για «παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».

 
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, συνέλαβαν έναν 15χρονο κατηγορούμενο για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επίσης, συνελήφθη και ο γονέας του ανηλίκου.

Το περιστατικό της επίθεσης των δύο ανηλίκων με μαχαίρι στον 13χρονο έξω από σχολείο της Βούλας έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου.

Ο 15χρονος με τον 13χρονο, πλησίασαν τον 13χρονο και εξαιτίας προσωπικών τους διαφορών, τον απείλησαν με μαχαίρια που είχαν στην κατοχή τους. Στη συνέχεια ο 13χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, τραυμάτισε ελαφρά στην κοιλιά τον 14χρονο και διέφυγαν από το σημείο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα