Καβάλα: Εκτέλεσε εν ψυχρώ γυναίκα και μωρό - Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε

Καβάλα: Εκτέλεσε εν ψυχρώ γυναίκα και μωρό - Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε

«Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε» είπε μόνο και έκλεισε το τηλέφωνο.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση - Ο κτηνοτρόφος διεκδικούσε στα δικαστήρια την επιμέλεια του παιδιού - Συχνοί οι καβγάδες μεταξύ τους, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Λεκάνης

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος που τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022 στη Λεκάνη του Δήμου Νέστου Καβάλας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το Kavalapost,gr, το ούτε ενός έτους παιδί του ζευγαριού ήταν η αφορμή για ακόμη έναν καβγά ανάμεσα στον 56χρονο κτηνοτρόφο και την 30χρονη σύντροφό του, έναν καβγά ο οποίος όμως αυτήν τη φορά «ξέφυγε» και αποδείχτηκε μοιραίος.

Το ζευγάρι συζούσε, χωρίς ωστόσο να έχει παντρευτεί ποτέ. Το τελευταίο διάστημα, ο κτηνοτρόφος και η γερμανικής καταγωγής σύντροφός του βρίσκονταν στα δικαστήρια διεκδικώντας την επιμέλεια του παιδιού, όντας σε διάσταση.

Το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν τις 09:00, ο 56χρονος επισκέφτηκε την 30χρονη στο σπίτι συγγενικού της προσώπου όπου διέμενε, την πήρε μαζί με το παιδί, τους οδήγησε στο μαντρί του, περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από τον οικισμό και εκεί έγιναν όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος πρώτα πυροβόλησε το παιδί με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα, αμέσως μετά σκότωσε την 30χρονη και τέλος, αυτοπυροβολήθηκε.

Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του.

 Ο δράστης μετέφερε την εν διαστάσει σύζυγό του και το ενός έτους παιδί τους στο μαντρί του. Εκεί τους σκότωσε με την καραμπίνα του. Όμως πριν στρέψει την κάννη του όπλου στον εαυτό του, τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του. 

«Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε» είπε μόνο και έκλεισε το τηλέφωνο.

 Ο ξάδελφος τότε τηλεφώνησε σε έναν αντιδήμαρχο και εκείνος με την σειρά του την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο συγγενής του δράστη, βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Καβάλας, proininews, την Τρίτη το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο αλλά όλα ήταν ήρεμα. Η 30χρονη γυναίκα η οποία ήταν Ελληνίδα που μεγάλωσε στην Γερμανία, ήθελε να πάει με το παιδί στη χώρα για να τακτοποιήσει οικογενειακές υποθέσεις καθώς πρόσφατα πέθανε ο πατέρας της. Ίσως ο δράστης φοβήθηκε ότι δεν θα επέστρεφε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα