Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και αυτοκτόνησε

Απίστευτη τραγωδία στην Καβάλα με έναν 50χρονο να πυροβολεί τη γυναίκα του και το παιδί του, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή Λεκάνη. Ο δράστης και αυτόχειρας έβαψε τα χέρια του με αίμα. 

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την σύζυγό του και το μόλις ενός έτους παιδί τους.

 Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, proininews.gr, αυτοκτόνησε.

Δράστης και αυτόχειρας ένας 50χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό που είχαν αποκτήσει.

Η 30χρονη ήταν η δεύτερη σύζυγός του. Ήταν Ελληνίδα με καταγωγή από τη Γερμανία.

Ο δράστης πήγε στην περιοχή Λεκάνη της Καβάλας, όπου έμενε η άτυχη γυναίκα και το παιδί, τους πήρε και τους μετέφερε σε ένα μαντρί, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 56χρονος φοβόταν ότι η 30χρονη θα επιστρέψει στην Γερμανία και δεν θα μπορεί να βλέπει το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και το τελευταίο διάστημα διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Οι κάτοικοι στην περιοχή της Λεκάνης γνώριζαν για τις εντάσεις, αλλά δεν περίμεναν τα όσα έμελλε να συμβούν το πρωί.

Η γυναίκα που ήταν ελληνογερμανίδα, ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 50χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες δικαστήριο, αλλά ο κτηνοτρόφος «τυφλωμένος» από το μίσος, έβαψε τα χέρια του, με αίμα.

Το πρωί πήγε στο σπίτι που έμεναν μάνα και μωρό και τους σκότωσε με όπλο. Αρχικά έβαλε στο στόχαστρο τη γυναίκα του και στη συνέχεια το ανυπεράσπιστο αγγελούδι του. Αμέσως μετά, έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και πλέον το σπίτι που εκτυλίχθηκε το έγκλημα, είναι αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις. Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς σπεύδουν στο σημείο και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα