Απείλησε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του – Τον υπερασπίστηκαν οι κόρες του

Απείλησε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του – Τον υπερασπίστηκαν οι κόρες του

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή, καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 49χρονο κάτοικο νησιού των Σποράδων, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου κατέθεσαν οι δύο κόρες του.

Ο 49χρονος κατηγορούμενος, που διατηρούσε επιχείρηση πώλησης νωπών τροφίμων στο νησί με την εν διαστάσει σύζυγό του, πήγε στο κατάστημα στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, όπου βρισκόταν η γυναίκα και την απείλησε ότι θα τη σκότωνε και θα της έκλεινε το μαγαζί, όπως αναφέρει το magnesianews.gr.
 
Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η παθούσα παρέστη στο Δικαστήριο και κατέθεσε ότι ο άνδρας είχε επιθετική συμπεριφορά, ήταν χειριστικός, έπινε αλκοόλ, πήγε στο κατάστημα και έκανε φασαρία και για τα δυο παιδιά που έχουν.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου κατέθεσαν οι δύο κόρες του, που είπαν ότι η μητέρα τους είχε εξωσυζυγική σχέση, ήθελε να κάνει τη ζωή της, για το επεισόδιο παραδέχτηκαν ότι έγινε και τόνισαν ότι έμεναν με τον πατέρα τους και το μόνο που ήθελαν από το κατάστημα ήταν ένα ψυγείο, γιατί δεν είχαν να φάνε.

 Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 49χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ, με κατά πλειοψηφία απόφαση, έπαψε η δίωξη για εξύβριση δια λόγου και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατηγορίες που αντιμετώπιζε αρχικά ο κατηγορούμενος.