Καταγγελία σοκ: Βίασε την 13χρονη κόρη της συντρόφου ενώ η γυναίκα γεννούσε το παιδί του

Καταγγελία σοκ: Βίασε την 13χρονη κόρη της συντρόφου ενώ η γυναίκα γεννούσε το παιδί του

Απόλυτο αποτροπιασμό προκαλεί  η υπόθεση φρικτής κακοποίησης ενός 13χρονου κοριτσιού από τον 46χρονο πατριό της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

46χρονος πατριός, στο Ηράκλειο, φέρεται να βίαζε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του, ακόμα και την ώρα που εκείνη ήταν στο μαιευτήριο και έφερνε στον κόσμο το παιδί τους και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Την Κυριακή κι ενώ η μητέρα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί που απέκτησε με τον 46χρονο εκείνος φαίνεται πως επανάλαβε την αρρωστημένη πράξη.

Μόνο που αυτή τη φορά το κορίτσι δεν άντεξε τον εφιάλτη και έσπασε τη σιωπή του…. τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή φαίνεται να επιβεβαιώνουν την μαρτυρία του κοριτσιού.

Ωστόσο, η μητέρα της αρνείται να το πιστέψει.

«Φανταζόταν πράματα, έλεγε ψέματα. Πρέπει να βρούμε τρόπο με ψυχολόγο. Δεν το είχαμε πάρει σοβαρά νομίζαμε ήταν εφηβεία. Όταν γύρισα από το μαιευτήριο ήταν μες την καλή χαρά».

Ο ρόλος της καθηγήτριας

Η μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου απευθύνθηκε σε καθηγήτριά της, επικαλούμενη πως όλα όσα περιέγραφε συνέβαιναν σε μία φίλη της.

Η εκπαιδευτικός όμως, αντιλήφθηκε γρήγορα πως το κορίτσι μιλούσε για τον εαυτό της, και κινητοποίησε τον μηχανισμό.

Η αδερφή και η μητέρα του κατηγορούμενου θεωρούν πως οι καταγγελίες της 13χρονης είναι προϊόν μίσους.

Την μάλωνε, ότι, «ξέρεις κάτι, δεν θα βγεις έξω γιατί ξέρω τι κάνεις». «Δεν θα βγεις έξω γιατί ξέρω ότι δεν είσαι άνθρωπος για να βγεις έξω», υποστηρίζει η αδερφή του κατηγορούμενου.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική.

«Είναι πολύ καλά στην υγεία του αυτή τη στιγμή και θα έλεγα ότι νιώθει ασφαλής που είναι εδώ στο περιβάλλον μας», ανέφερε η υποδιοικήτρια νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η μητέρα της ανήλικης, έχει 3 παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά, ένα αγόρι και το νεογέννητο, με τον 46χρονο.

Ο πατριός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την πέμπτη κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα