Αλεξανδρούπολη: Νονά δεν δίνει το βαφτιστήρι της στους γονείς του

Αλεξανδρούπολη: Νονά δεν δίνει το βαφτιστήρι της στους γονείς του

Μία απίστευτη υπόθεση απασχολεί τη Δικαιοσύνη στην Αλεξανδρούπολη όπου ένα παιδί έχει γίνει μήλον της έριδος ανάμεσα στους γονείς και τη νονά του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην Αλεξανδρούπολη καθώς ένα μικρό παιδί έχει γίνει μήλον της έριδος ανάμεσα στους γονείς και την νονά του.

 Η νονά μαζί με τις κόρες της, σύμφωνα με το STAR, είχαν προσφερθεί να κρατήσουν το 13 μηνών κοριτσάκι γιατί η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί της.

Το κοριτσάκι έμεινε κάποιες ημέρες στο σπίτι της νονάς, με τους γονείς να δίνουν το «πράσινο φως», καθώς όπως λένε, της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Η νονά, όμως, αρνήθηκε να επιστρέψει το παιδί, όταν οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι θα ζήσουν σε άλλη πόλη, καθώς ο πατέρας πήρε μετάθεση.

«Να πάρω το παιδί πίσω. Δεν θέλω τίποτα. Μόνο το παιδί» ξέσπασε η μητέρα μιλώντας στο STAR.

«Πήραν το παιδί και έφυγαν»
Ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε όλα όσα βιώνουν.

«Κανονίσαμε με την νονά της, το πρωί, με το που θα γυρνούσα εγώ από τη δουλειά μου να περνούσα και να την πάρω οκτώ η ώρα και οκτώ η ώρα (οι κόρες της νονάς) σηκώθηκαν και φύγανε. Πήραν το παιδί και έφυγαν! Μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι κάτι τους έτυχε και έχουν φύγει», σημείωσε ο πατέρας, προσθέτοντας ότι πήγε στη συνέχεια στην Αστυνομία και ότι τους είπε ότι θα τους πήγαιναν το παιδί στις έξι.

Οι γονείς περίμεναν το παιδί τους, αλλά όπως είπαν, βρέθηκαν στα δικαστήρια αντιμέτωποι με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη νονά και τις κόρες, γιατί οι γονείς ήταν… ακατάλληλοι.

Από την πλευρά τους, έκαναν μήνυση για αρπαγή και δύο χρόνια πηγαινόερχονται στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Εξοργίστηκαν ακόμη περισσότερο, όταν είδαν ότι η νονά έκανε αίτηση για υιοθεσία.

«Εγώ δεν το έδωσα για υιοθεσία το παιδί. Ούτε χαρτιά έχω κάνει, ούτε τίποτα. Εγώ τα αγαπάω και τα πέντε το ίδιο! Δεν έχω ξεχωρίσει κανένα παιδί. Όπως έχω τα τέσσερα να έχω και το πέμπτο» είπε εξοργισμένη η μητέρα.

Την περασμένη Τετάρτη στο αρμόδιο δικαστήριο συζητήθηκε η αίτηση υιοθεσίας. Το παιδί προσωρινά μένει στην Αλεξανδρούπολη με την νονά και τις κόρες της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα