Εθνική Οδός: Δύο άνδρες βρήκαν φρικτό θάνατο και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά

Εθνική Οδός: Δύο άνδρες βρήκαν φρικτό θάνατο και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά

Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το πρωί στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, με δυο νεκρούς και μια σοβαρά τραυματία.
Στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου επικρατεί πανδαιμόνιο. Ένα ταξί έχει παραδοθεί στις φλόγες και λίγα μέτρα πιο πίσω δυο Ι.Χ. έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Από το τρομακτικό τροχαίο δύο άνδρες βρήκαν φρικτό θάνατο, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Το απίστευτο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί στο 82ο χιλιόμετρο της εθνικής, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ο οδηγός ενός ταξί διαπίστωσε ότι ένα από τα λάστιχα είχε πιάσει φωτιά και σταμάτησε το αυτοκίνητο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Το δεύτερο αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα ενώ βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα, χωρίς να μπει στη ΛΕΑ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο οδηγός του τρίτου οχήματος, να μην προλάβει να αντιδράσει και να πέσει πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Το πρώτο όχημα κατέληξε στις μπαριέρες ενώ το δεύτερο στη μέση του δρόμου.

Πυροσβέστες έσπευσαν αμέσως να σβήσουν τη φωτιά από το φλεγόμενο ταξί. Την ίδια ώρα οι διασώστες των ασθενοφόρων παραλαμβάνουν χωρίς τις αισθήσεις τους, τους οδηγούς των δύο Ι.Χ.

Μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρεται με φορείο και με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να κρατούν τον ορό μέχρι να την βάλουν στο ασθενοφόρο.

Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου ΙΧ και ο 69χρονος οδηγός του τρίτου οχήματος, γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας στο χώρο της εστίασης και πατέρας τριών παιδιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα