Κακοποίηση βρέφους Μεσσηνία: Προθεσμία ως την Τετάρτη πήρε ο πατέρας για να απολογηθεί

Κακοποίηση βρέφους Μεσσηνία: Προθεσμία ως την Τετάρτη πήρε ο πατέρας για να απολογηθεί

Ο 20χρονος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οικογενειακή βία, ενώ και οι δύο γονείς του 4 μηνών βρέφους διώκονται με τον νόμο περί όπλων και ναρκωτικών.

Στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας οδηγήθηκαν τη Δευτέρα ο 20χρονος πατέρας, Αλβανός υπήκοος, που φέρεται να έχει κακοποιήσει την 4 μηνών κόρη του, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", αλλά και η 20χρονη μητέρα του παιδιού.

 
Ο πατέρας του βρέφους πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί.

Ο 20χρονος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οικογενειακή βία, ενώ και οι δύο γονείς διώκονται με τον νόμο περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι τους στον Αετό βρέθηκαν ένα δενδρύλλιο χασίς, ένα πιστόλι και σφαίρες.

 
Το χρονικό
Όλα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (24/09), όταν ένα νεαρό ζευγάρι 20 ετών και οι δύο, ο πατέρας από την Αλβανία και η Ελληνίδα μητέρα μετέφεραν το μωρό τους με σπασμούς, τραύματα και μώλωπες από το σπίτι του στον Αετό του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", ενώ ήδη από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώθηκε η τοπική Ασφάλεια για το συμβάν και πως το παιδί έφερε εμφανή τραύματα και συμπτώματα "συνδρόμου ανατάραξης".

Με την σειρά της η Ασφάλεια Καλαμάτας ενημέρωσε τις Αρχές στην Αθήνα και όταν το ζευγάρι έφτασε εκεί, προσήχθησαν αμέσως στις αστυνομικές Αρχές, όπου εξεταζόμενος ο πατέρας παραδέχτηκε πως ενώ η γυναίκα του και μητέρα του παιδιού έλειπε στην εργασία της και φύλαγε εκείνος το παιδί, το μωράκι έκλαιγε και εκείνος εκνευρίστηκε, το πίεσε πολύ και το ταρακούνησε με βία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα