Ευρυτανία: Άκαρπες οι έρευνες για την 48χρονη - Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα στη λίμνη

Ευρυτανία: Άκαρπες οι έρευνες για την 48χρονη - Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα στη λίμνη

Άκαρπές οι έρευνες για την 48χρονη αγνοούμενη στη Λίμνη των Κρεμαστών στην Ευρυτανία, καθώς όπως αποδείχθηκε, το στίγμα που εντόπισε το ειδικό sonar του Ερυθρού Σταυρού σε βάθος περίπου 90 μέτρων και παρέπεμπε σε ανθρώπινο σώμα, αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για άνθρωπο. 

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (22/9) στην Ευρυτανία. Κάθε ώρα που περνάει κάνει το έργο των αρχών δυσκολότερο και μειώνει τις πιθανότητες ευτυχούς κατάληξης της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο της 48χρονης έχει εντοπιστεί σταθμευμένο στη γέφυρα της Τατάρνας, στη λίμνη των Κρεμαστών. Η ύπαρξη σημειωμάτων και οι μέχρι στιγμής ενδείξεις δίνουν πολλές πιθανότητες στο σενάριο της αυτοκτονίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την ονομασία Sonar, που έχει παραχωρηθεί στις αρχές για τη διευκόλυνση των ερευνών, εντόπισε ένα ίχνος σε μεγάλο βάθος, περίπου 90 μέτρων.

Το στίγμα που εντόπισε το ειδικό sonar του Ερυθρού Σταυρού σε βάθος περίπου 90 μέτρων και παρέπεμπε σε ανθρώπινο σώμα, αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για άνθρωπο.

Λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα, οι δύτες, που επιχειρούν σε δύο ζεύγη των δύο, μιας και πρόκειται για πολύ δύσκολη κι επικίνδυνη επιχείρηση, αναδύθηκαν από τα 90 μέτρα, και δυστυχώς δεν είχαν κάτι σχετικό με την αναζήτηση να αναφέρουν, μιας και η 48χρονη, δεν εντοπίστηκε στη λίμνη.

«Να προσέχετε το παιδί»
Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν το γιό της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα