Αγωνία στην Ευρυτανία: Έρευνα από βατραχανθρώπους για τη 48χρονη αγνοούμενη

Αγωνία στην Ευρυτανία: Έρευνα από βατραχανθρώπους για τη 48χρονη αγνοούμενη

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης στην Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης.

Όλοι μιλούν για ένα πολύ ενεργό άτομο στην περιοχή. Στο μικροσκόπιο των αρχών ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Ειδική επιχείρηση του Λιμενικού προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά η Λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία στήθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή. Εκεί όπου επικεντρώνονται οι έρευνες για την 48χρονη, η οποία έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμπτης και έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί ειδική ομάδα του Λιμενικού, η οποία έχει συσταθεί τον τελευταίο καιρό και η οποία προχωρά σε καταδύσεις μεγάλου βάθους.

Μάλιστα για να βουτήξουν οι εκπαιδευμένοι δύτες σε τέτοια βάθη, απαιτείται ειδικός εξοπλισμός και συγκεκριμένα μπουκάλες με ειδικό μείγμα αερίων καθώς δεν αρκεί μόνο το οξυγόνο.

Το πιο βαθύ σημείο στη Λίμνη Κρεμαστών είναι τα 90 μέτρα, ενώ όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, σε βάθος 70 μέτρων το «Sonar Emily» των διασωστών του Ερυθρού Σταυρού «έπιασε σήμα» για κάποιο εύρημα.

 Επειδή όμως, οι βατραχάνθρωποι της Πυροσβεστικής «κατεβαίνουν» μέχρι τα 25 μέτρα βάθος, αποφασίστηκε να αξιοποιηθεί η ειδική ομάδα δυτών του Λιμενικού Σώματος.

Μετά το σήμα από το Sonar σήμανε συναγερμός μήπως και στο σημείο αυτό βρίσκεται το σώμα της 48χρονης.

Οι πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα στα 90 μέτρα βάθος, που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη.

Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη σύζυγος και μητέρα αγνοείται από την Πέμπτη το μεσημέρι. Δύο μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της, με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων. Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με αφορμή κάποια περιουσία.

«Να προσέχετε το παιδί»

 Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν το γιό της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα