Αν με βρείτε τραυματισμένη: Τι λέει το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε η 48χρονη αγνοούμενη

Αν με βρείτε τραυματισμένη: Τι λέει το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε η 48χρονη αγνοούμενη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης στην Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Το κινητό και τα παπούτσια της εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της, όπως και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

 

Συγγενείς και φίλοι φέρεται να είδαν μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,στην οποία έκανε λόγο ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της. Ενημέρωσαν τον σύζυγό της και εκείνος με τη σειρά του την αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

 

Τελικά το αυτοκίνητό της βρέθηκε στη Γέφυρα Ταρτάνας. Ήταν κλειδωμένο και μέσα βρήκαν το κινητό και τα παπούτσια της. Μάλιστα, οι Αρχές βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φέρεται να έγραφε:

Αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη, σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία, καθώς και κάποια λόγια για τον γιο και τον άνδρα της.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, διασωστική λέμβο, όπως και στελέχη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος και της Αστυνομίας που «χτενίζουν» την περιοχή, μήπως βρουν κάποιο σημάδι της γυναίκας.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 48χρονη αγνοούμενης είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα