Καβάλα: 25χρονος ο δολοφόνος του 52χρονου - Τον σκότωσε γιατί του έκανε bullying

Καβάλα: 25χρονος ο δολοφόνος του 52χρονου - Τον σκότωσε γιατί του έκανε bullying

Ένας πρώην εργαζόμενος στο εργοστάσιο μαρμάρων της Χρυσούπολης Καβάλας, είναι ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου άνδρα, την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο 25χρονος άνδρας, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι το θύμα ήταν υπεύθυνο για την απόλυσή του από την επιχείρηση, 6 μήνες πριν. Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 52χρονος του έκανε… bullying, όσο καιρό εργαζόταν στο εργοστάσιο.

Ο κλοιός γύρω από τον δράστη είχε αρχίσει να στενεύει τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει πολύτιμες καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, που «φωτογράφισαν» τον 25χρονο. Παράλληλα, η εικόνα του καθ’ ομολογίαν δράστη είχε αποτυπωθεί από κάμερες ασφαλείας σε κοντινό σημείο.

Συγκεκριμένα στο βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι αρχές, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 25χρονος είχε καταγραφεί να κινείται την κρίσιμη ώρα λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση λίγα μέτρα μακριά από το εργοστάσιο.

Ο δράστης περίμενε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής τον 52χρονο έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου. Όταν λίγο μετά τις 05:00 είδε το θύμα να βγαίνει από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων.

Το «εννιάβολο» φυσίγγι για αγριογούρουνα, που χρησιμοποίησε, προκάλεσε 7 θανατηφόρα τραύματα στον 52χρονο, κάτι που σύμφωνα με τους αστυνομικούς μαρτυρά τον καλό στόχο του δράστη που όπως και το θύμα είχε ενασχόληση με το κυνήγι. Ο 25χρονος, είχε σχεδιάσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια την αποτρόπαιη πράξη.

Για να μην γίνει αντιληπτός από τα άτομα που δούλευαν μέσα στο εργοστάσιο, ήταν κρυμμένος μέσα σε ένα διπλανό χωράφι και μόλις ολοκλήρωσε την δολοφονική επίθεση , τράπηκε σε φυγή μέσα από τα διπλανά χωράφια.

Ο 52χρονος άνδρας εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση ως επιστάτης τα τελευταία 32 χρόνια. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα