Καλαμάτα: Παραλίγο να σπείρει τον θάνατο έξω από σχολείο

Καλαμάτα: Παραλίγο να σπείρει τον θάνατο έξω από σχολείο

Παραλίγο να σπείρει τον θάνατο έξω από σχολείο στην Καλαμάτα, ηλικιωμένος οδηγός ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητο του επάνω σε δυο 15χρονους μαθητές.

Τα παιδιά περίμεναν στη σχολική διάβαση για να περάσουν απέναντι, το αυτοκίνητο όμως δεν φρέναρε και έπεσε πάνω τους. Λίγα δευτερόλεπτα πριν, είχε παρασύρει έναν οδηγό μηχανής. Και οι τρεις νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Τον τρόμο σκόρπισε στην Καλαμάτα ηλικιωμένος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του, δύο 15χρονους μαθητές και έναν οδηγό μηχανής.

Το τροχαίο έγινε στις 9μιση το πρωί στην οδό Λυκούργου ακριβώς έξω από το 1ο Λύκειο Καλαμάτας.

Οι δύο μαθητές περίμεναν σε διάβαση για να περάσουν το δρόμο.

Ο 30χρονος οδηγός της μηχανής σταμάτησε λίγο πριν τη διάβαση για να περάσουν οι μαθητές. Την στιγμή όμως που τα παιδιά διέσχιζαν το δρόμο, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου δεν φρέναρε και έπεσε πάνω τους παρασύροντας και τους 3 κάτω από τις ρόδες. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο.

Μάλιστα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος συνέχισε την τρελή πορεία του και έπεσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο που έβγαινε από τη διασταύρωση.

«Δυστυχώς ο δικός μου ήταν πρώτος στη σειρά και τον πήρε παραμάζωμα, τον σήκωσε τον πέταξε κάτω και τους πήρε όλους μαζί. Πήρε και το άλλο παιδί και τη μηχανή. 3 άτομα» περιγράφει ο πατέρας ενός εκ των τριών θυμάτων.

Οι γονείς των μαθητών έσπευσαν στο σημείο. Τα παιδιά βρίσκονταν στο δρόμο και σφάδαζαν από τον πόνο.

«Κάναμε αξονική εγκεφάλου γιατί έχει σπάσει ένα παρμπρίζ στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη γιατί ίσως έχει κάταγμα. Νευρολογικά είναι εντάξει» αναφέρει ο πατέρας ενός τραυματία.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας του τραυματισμένου μαθητή, ο 60χρονος οδηγός που παρέσυρε τα 3 άτομα, αν και είδε μπροστά του το μηχανάκι να έχει σταματήσει, αντί να φρενάρει, πάτησε γκάζι για να προσπεράσει.

«Δεν έδωσε καμία σημασία ότι περνάνε τα παιδιά και πάτησε γκάζι να περάσει μη χάσει. Το παιδί πονάει παντού τώρα αφού ένα αμάξι το διέλυσε» συμπληρώνει ο γονέας.

Οι δύο μαθητές και ο οδηγός της μηχανής, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, ενώ ο 60χρονος οδηγός συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα