Καβάλα: Η Αστυνομία γνωρίζει τον δολοφόνο του 52χρονου - Προσωπικό το κίνητρο

Καβάλα:  Η Αστυνομία γνωρίζει τον δολοφόνο του 52χρονου - Προσωπικό το κίνητρο

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 52χρονου στην Χρυσούπολη της Καβάλας, φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί στο περιβάλλον του, καθώς εκτιμούν πως το κίνητρο του εγκλήματος είναι προσωπικό.

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 52χρονου στη Χρυσούπολη. Τι εκτιμούν οι Αρχές. Η Αστυνομία γνωρίζει τον δολοφόνο.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν, όπου ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι και τον εκτέλεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που είναι κάτοικος της περιοχής και εκτιμάται, πλέον, ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν πολύ προσωπικό.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή του εν λόγω ατόμου στη δολοφονία του 52χρονου και προσπαθούν να εντοπίσουν ακόμη περισσότερα, ώστε να “δέσουν” την υπόθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Όπως εκτιμούν οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η εξιχνίαση του εγκλήματος είναι ζήτημα μίας ή δύο ημερών.

Τον σκότωσαν για τα μάτια μιας γυναίκας;
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τις Αρχές φαίνεται να εξετάζεται και το ερωτικό κίνητρο πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία και η αντιζηλία μεταξύ ανδρών.

Θύμα και δράστης φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές που οξύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον δράστη να θεωρεί υπαίτιο τον 52χρονο για την αλλαγή στην συμπεριφορά της συντρόφου του, εκτιμούν αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Παράλληλα οι Αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον 52χρονο έξω από το εργοστάσιο όπου εργαζόταν, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30, άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα.

 Ο πυροβολισμός του 52χρονου σημειώθηκε από μία μέση απόσταση 10 μέτρων, από μπροστά. Δηλαδή το θύμα είδε τον δολοφόνο του. Η σφαίρα τον έπληξε στον αριστερό πνεύμονα και την καρδιά, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Φαίνεται ότι ο δράστης γνώριζε καλά τις συνήθειες του θύματος. Ήξερε δηλαδή ότι ο 52χρονος αφήνει το αυτοκίνητό του στον παράδρομο, και όχι στον κεντρικό δρόμο, και εκεί του έστησε καρτέρι.

Η δολοφονία του άτυχου άνδρα βύθισε στο πένθος την οικογένειά του που ήδη αντιμετώπιζε δυσκολίες καθώς η σύζυγός του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Το θύμα είχε δύο παιδιά, το ένα εκ των οποίων πέρασε στην Ιατρική. Μάλιστα, ο γιος της οικογένειας φέρεται πως επέλεξε να σπουδάσει Ιατρική για να βοηθήσει τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα