Υμηττός: Βίντεο – ντοκουμέντο από τον τσακωμό πριν τον ξυλοδαρμό 13χρονου από 14χρονους

Υμηττός: Βίντεο – ντοκουμέντο από τον τσακωμό πριν τον ξυλοδαρμό 13χρονου από 14χρονους
Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop Greenweb

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους χτυπούν, κλέβουν, εκφοβίζουν μικρότερα παιδιά ή ακόμα και ενήλικες.
Το βίντεο είναι τραβηγμένο το απόγευμα του Σαββάτου (17.09.2022) από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έξω από μία καφετερία κοντά στην πλατεία Αγίας Φωτεινής. Σε αυτό καταγράφεται ο 13χρονος να συνομιλεί με τον έναν από τους ανήλικους δράστες, ενώ γύρω τους έχουν συγκεντρωθεί και άλλα άτομα. 

Ξαφνικά, ο 14χρονος του αρπάζει το καπέλο και απομακρύνεται. Τότε ο 13χρονος μπαίνει μέσα στην καφετέρια και φαίνεται να ζητά βοήθεια από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ενημερώνοντάς τον για το τι έχει συμβεί. Ο ιδιοκτήτης του καφέ πηγαίνει προς τον 14χρονο, ο οποίος αμέσως του δίνει το καπέλο το οποίο και επέστρεψε στον 13χρονο.

Όπως όμως αποδείχθηκε με το περιστατικό του Σαββάτου δεν ήταν και το τελευταίο, καθώς της επόμενη ημέρα ο 14χρονος μαζί με δύο ακόμα συνομήλικους του χτύπησαν και λήστεψαν τον 13χρονο.   

Για το περιστατικό συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι τρεις 14χρονοι που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Ωστόσο δικογραφία σχηματίστηκε και κατά του 13χρονου για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα