Δολοφονία Καραιβάζ: Συνάντηση Θεοδωρικάκου με την χήρα του δημοσιογράφου

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, είχε η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου, καθώς όπως υποστηρίζει, 17 μήνες μετά την εκτέλεσή του, δεν έχει καμία ενημέρωση για τις έρευνες.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε μετά τις αναφορές της Στάθας Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η υπόθεση του αδικοχαμένου συζύγου της είναι έτοιμη να μπει στο αρχείο και επιπλέον πως παρά τις οχλήσεις της στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν είχε καταφέρει ούτε μια φορά να επικοινωνήσει με τον υπουργό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε τη χήρα του συναδέλφου πώς καμία υπόθεση δολοφονίας, πολλώ δε μάλλον του Γιώργου Καραϊβάζ, δεν έχει μπει και δεν πρόκειται να μπει στο αρχείο.

Μετά το τέλος της συνάντησης κύκλοι του ΥΠΡΟΠΟ σχολίασαν:

«Η εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μία, πάγια και ξεκάθαρη: Καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Η ίδια εντολή ισχύει, προφανώς, και για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες. Όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα