Σοπράνο της Λυρικής Σκηνής: Οι ενδείξεις για ύπαρξη κυκλώματος και το σπίτι που αγόρασε ο άνδρας

Σοπράνο της Λυρικής Σκηνής: Οι ενδείξεις για ύπαρξη κυκλώματος και το σπίτι που αγόρασε ο άνδρας

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο της 75χρονης σοπράνο της Λυρικής Σκηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν καθημερινά γύρω από το σκοτεινό περιβάλλον της άτυχης ηλικιωμένης, οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει τη φροντίδα της αποδεικνύονται όλο και πιο ύποπτοι, ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για ύπαρξη κυκλώματος.

Νέες αποκαλύψεις
Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, η διαδικασία για την επιστροφή των ακινήτων στην πλευρά της σοπράνο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ενδείξεις για δράση κυκλώματος, ενώ τονίζεται πως θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στο αίτημα της μεταβίβασης των ακινήτων σε Αθήνα και Λουτράκι από την σοπράνο στον άνδρα από το Πακιστάν, καθώς υπήρχαν στοιχεία που θα προκαλούσαν υποψίες και προβληματισμούς.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άνδρας που υποτίθεται ότι φρόντιζε την 77χρονη αγόρασε ακίνητο στην πατρίδα του, χρησιμοποιώντας τις 50.000 ευρώ που υφάρπαξε από τη σοπράνο.

Η δικηγόρος της σοπράνο υπογράμμισε πως η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται τα πορίσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα