Σκάνδαλο με την Εκκλησία των Εθνών: 500 ευρώ για 2 γουλιές θαυματουργό νερό

Σκάνδαλο με την Εκκλησία των Εθνών: 500 ευρώ για 2 γουλιές θαυματουργό νερό

Μακρινό και σκοτεινό παρελθόν φαίνεται πως κρύβει η περιβόητη «Εκκλησία των Εθνών», η οποία τελικά δεν ιδρύθηκε πριν 7 χρόνια, όπως εντέχνως θέλει να επικοινωνήσει ο επικεφαλής της αίρεσης.
«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο του Κυρίου όπως το κάναμε τα τελευταία 7 χρόνια στην Ελλάδα».

H δράση της στην Ελλάδα όπως αποκαλύπτει το LIVE NEWS, άρχισε πριν από 11 χρόνια και συγκεκριμένα στην Αθήνα το 2011. Μια πορεία σκοτεινή, με δήθεν θαυματουργά νερά, που τα πουλούσαν για χρυσάφι, αλλά και σεξουαλικά σκάνδαλα.

Ο πάστορας Ανδρέας
Προκάτοχος του 38χρονου αιρετικού Χάρη, ο αυτοαποκαλούμενος πάστορας Ανδρέας που θεράπευε αρρώστους στην Αθήνα.

Σε μεγάλες αίθουσες, όπως και ο Χάρης στη Θεσσαλονίκη, ο Ανδρέας στην Αθήνα έλυνε τα μάγια από δαιμονισμένους και ψέκαζε με ένα δήθεν θαυματουργό νερό, για να το μοσχοπουλήσει μετά σε μπουκαλάκια στα ανυποψίαστα θύματά του.

Η τιμή για δυο γουλιές, στα 500 ευρώ.

Ύστερα από κάθε τέτοια παράσταση, το δήθεν θεραπευτικό νερό γινόταν ανάρπαστο με δεκάδες να στήνονται στην ουρά για να ψεκαστούν ολόκληροι.

Η συναγωγή της Αθήνας όμως έκλεισε άρον άρον μόλις άρχισαν οι καταγγελίες. Η πρώτη γυναίκα περιέγραψε την πλύση εγκεφάλου που υπέστη για να πέσει τελικά θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ήμουν ένα από τα 11 κορίτσια που είχαν υποστεί σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση και χειραγώγηση από τον Ανδρέα. Χρησιμοποιούσε τον τίτλο ‘άνθρωπος του Θεού’ για να αναγκάζει του ανθρώπους να κάνουν αυτό που δεν ήθελαν».

Ο Ανδρέας φυγαδεύτηκε άρον άρον πίσω στη βάση της αίρεσης, τη Νιγηρία, και στη θέση του πήρε ο Χάρης, ως ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης.

«Έχουν κάνει πλύση εγκέφαλου στη γυναίκα μου»
Έκτοτε ο 38χρονος αιρετικός έχει να παρουσιάσει… μεγάλο έργο. Όπως για παράδειγμα τον «πόλεμο» που έχει επιφέρει ανάμεσα σε ζευγάρια.

Όπως λέει ο Κωνσταντίνος Τσιλικιώτης, ραδιοφωνικός παραγωγός, η γυναίκα του με την παρουσία της στη «Εκκλησία των Εθών» άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

«Μετάλλαξη, γιατί συζητάμε για μετάλλαξη. Για πλύση εγκεφάλου. Της μπήκε στο μυαλό ότι είναι άνθρωπος του Θεού. Μέσα σε 3-4 μέρες μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο που είδε, τα παράτησε όλα κι έφυγε».

Όπως υποστηρίζει απεγνωσμένος μπροστά στην κάμερα του LIVE NEWS ο Κωνσταντίνος, η γυναίκα του που επέμεινε να μιλήσει κι εκείνη στην κάμερα έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τον εξορκιστή Χάρη. Τον «άνθρωπο του θεού» όπως τον αποκαλεί η ίδια.

«Γνωριστήκαμε με τον άνθρωπο του Θεού. Εξομολογήθηκα και εκεί έγινε το θαύμα. Η αναγέννησή μου ήταν το 2016 και πραγματικά αν έμενα κοντά θα εξακολουθούσα να πηγαίνω σε αυτήν την εκκλησία», λέει η ίδια.

Ένα βίντεο που είδε στο YouTube αρκούσε για να τα παρατήσει όλα, οικογένεια, σπίτι και σύντροφο στη Ρόδο και να ακολουθήσει το κήρυγμα του ψευτοϊερέα.

«Ένιωθα πρωτόγνωρα πράγματα. Έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου και ένιωσα ένα υπέροχο πλύσιμο να γίνεται εσωτερικά στο κεφάλι μου».

– Να κάνω μια παρέμβαση. Τώρα καταλάβατε τι εννοούσα με τη λέξη μπουγάδα. Αυτή είναι η μπουγάδα της», λέει ο σύζυγός της.

Την καθήλωσαν σε καροτσάκι ένεκα… θαύματος
Στην προσπάθειά του να μεταπείσει τη σύζυγό του, παρακολούθησε μαζί της δύο τελετές της αίρεσης.

Δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε την έγχρωμη κυρία που προ ολίγου ανέβαιναν μαζί τις σκάλες μέχρι τον τρίτο όροφο, να έχει ξάφνου καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι στην αίθουσα των εξορκισμών.

«Όταν ήρθε η ώρα να πει ο Τσακωνίδης ότι θα κάνουμε καλά τους ανθρώπους, είδα τη γυναίκα να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι να την ακουμπάει στο μέτωπο και το γόνατο και να της λέει θα σηκωθείς. Την ίδια που την είδα όρθια και ανεβαίναμε μαζί τα σκαλιά. Και σηκώνεται, χόρευε, πανηγύριζε και ο κόσμος εκστασιασμένος φώναζε ‘θαύμα θαύμα’».

Όπως καταγγέλλεται, είναι η ίδια γυναίκα που μετά το θαύμα εθεάθη στο γραφείο του ψευτοϊερέα να λαμβάνει λευκό φακελάκι γεμάτο χαρτονομίσματα. Τον ίδιο φορτωμένο φάκελο έλαβε και ένας νεαρός, λέει ο Κωνσταντίνος, ο οποίος προηγουμένως έκανε τον δαιμονισμένο που θεραπεύτηκε.

«Κι εκείνος παρέλαβε έναν φάκελο που περιείχε χρήματα. Αυτά έγιναν μπροστά μου. Τα είδα».

Παρά τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του ζευγαριού, η Σταυρούλα δηλώνει διατεθειμένη να ξαναπάει στους εξορκισμούς για να θεραπευτεί, όπως λέει, από ένα πρόβλημα υγείας.

Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» ο Εμανουέλ Ολισαντέμπε
Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την «Εκκλησία των Εθών» και τον Χάρη Τσακωνίδη.

Μετά τις αποκαλύψεις του LIVE NEWS για οικογένειες που διαλύθηκαν αλλά και ανθρώπους που ταξίδεψαν από το Περού για το… θαυματουργό άγγιγμα του «ανθρώπου του Θεού» όπως αποκαλούσαν τον Χάρη Τσακωνίδη, έγινε γνωστό πως και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ολισαντέμπε, έχει πέσει θύμα της αίρεσης.

Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γόνατό του με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον πάστορα Ανδρέα τότε, προκάτοχο του Χάρη, για να τον κάνει… καλά.

Μάλιστα, στο βίντεο της… θεραπείας του, φαίνεται στο τέλος να… γιατρεύεται, με τον ίδιο να αναφέρει ότι νιώθει καλά και να τρέχει γύρω γύρω από την σκηνή.

– Πιστεύεις ότι ο Θεός μπορεί το φτιάξει;

– Πιστεύω ότι είναι η μόνη απάντηση

– Θα σε ραντίσουμε με το θαυματουργό νερό

– Ναι

– Στο όνομα του Ιησού Χριστού, Θεέ μου, απελευθέρωσέ τον

– Νιώθω καλύτερα αλλά νιώθω ακόμη δυσφορία

– Θεράπευσέ τον στο όνομα του Ιησού Χριστού. Σήκω αδελφέ μου, είσαι ελεύθερος! Πού νιώθεις δυσφορία; Στο αριστερό; Στο όνομα του Ιησού Χριστού, έκανες το θαύμα.

– Νιώθω καλά.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες λένε:

«Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό του γιατί οι περισσότεροι δε θα πιστέψουν ότι είναι ο Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα