Αίγινα: Το προφίλ του 36χρονου που έκαψε ζωντανούς θεία και ανηψιό

Αίγινα: Το προφίλ του 36χρονου που έκαψε ζωντανούς θεία και ανηψιό

Μια κανονική ζωή έδειχνε ότι ζούσε στην Μάλτα ο 36χρονος κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία της 70χρονης και του ανηψιού της στην Αίγινα το 2015.
Ποζάροντας χαμογελαστός και ξέγνοιαστος σε διάφορα σημεία της Μάλτας, ακόμη και της Νορβηγίας ο 36χρονος κατηγορούμενος για τη διπλή φρικιαστική δολοφονία στην Αίγινα για 80 μήνες παρέμενε ασύλληπτος χωρίς κανείς να γνωρίζει που κρύβεται μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Νοέμβριο του 2015.

Έφυγε από την Ελλάδα μετά τις δολοφονίες
Ο 36χρονος συλληφθείς μαζί με αρκετά μέλη από την οικογένεια του είχαν μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας από τις πρώτες ημέρες των ερευνών.

Τα στοιχεία όμως που διέθεταν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν ήταν αρκετά για να δέσουν τις κατηγορίες σε βάρος του.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν στο MEGA πως τότε είχε ληφθεί γενετικό υλικό από συγγενείς του 36χρονου, όχι όμως από τον ίδιο καθώς όπως διαπίστωσαν είχε φύγει από την Αίγινα λίγες ημέρες μετά τις δολοφονίες.

Μυστήριο με τα χρήματα
Ο 36χρονος κατηγορούμενος έμενε τα τελευταία χρονιά στην πόλη Μαρσασκάλα της Μάλτας με πληθυσμό περίπου 15.000 κατοίκων.

Μαρτυρίες από το περιβάλλον των δυο θυμάτων ανέφεραν πως παρατραπεζικά και τοκογλυφικά κυκλώματα, έβαλαν στο στόχαστρο την περιουσία της 71χρονης καθώς τα χρήματα της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκαν ποτέ.

Όπως φάνηκε από την άρση τραπεζικού απορρήτου, το θύμα είχε προχωρήσει σε ανάληψη των αποταμιεύσεων της, ύψους 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες που αποκάλυψε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», άτομα τα οποία τότε χρωστούσαν μεγάλα ποσά μετά τις δολοφονίες βρέθηκαν με πολλά χρήματα και επιχειρήσεις.

Ποιος ήταν ο συνεργός;
Από την πρώτη στιγμή που οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έκαναν αυτοψία στο χώρο της διπλής δολοφονίας προσανατολίστηκαν ότι τουλάχιστον δυο άτομα εισέβαλαν το βραδύ της 30ης Νοεμβρίου στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Μέχρι και σήμερα όμως παραμένει άγνωστο ποιο ήταν το άτομο που βασάνισε μέχρι θανάτου τα δυο άτομα, τα έκαψε ζωντανά και άρπαξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο 36χρονος κρατείται από τις αρχές της Μάλτας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση του στην Ελλάδα.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα