Κρήτη: Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για τη στιγμή που δέντρο καταπλάκωσε οδηγό μηχανής

Κρήτη: Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για τη στιγμή που δέντρο καταπλάκωσε οδηγό μηχανής

Απίστευτη τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτη. Άντρας έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς δέντρο έπεσε πάνω του τη στιγμή που περίμενε στο φανάρι με τη μηχανή του.

Σοκαρισμένο είναι το Ηράκλειο από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, όταν δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε 51χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη λεωφόρο Δημοκρατίας όταν το δέντρο έπεσε πάνω στον άτυχο 51χρονο ενώ εκείνος ήταν σταθμευμένος στο φανάρι.

Παρότι ο άτυχος άνδρας φορούσε κράνος ο θάνατος – σύμφωνα με μαρτυρίες – ήταν ακαριαίος.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretapost πρόκειται για ένα τεράστιο δέντρο το οποίο κλείνει και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Δημοκρατίας.

 Μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της τραγωδίας: «Ήμουν δέκα μέτρα πιο πέρα, με τη γυναίκα μου στο αυτοκίνητο. Ο κύριος ήταν σταματημένος στο φανάρι και περίμενε. Είχε σταματήσει στο πορτοκαλί φανάρι, αλλιώς θα ήμουν κι εγώ εδώ… Το δέντρο έπεσε ξαφνικά, μονοκόμματα. Είδα ξαφνικά ότι το δέντρο έφυγε. Το ένιωσα. Όλος αυτός ο όγκος έφυγε πάνω σε μια ανθρώπινη ζωή».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα