Τρόμος για μια 29χρονη σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας

Τρόμος για μια 29χρονη σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας

Τρόμος για μια 29χρονη σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας. Επιβάτης, αφγανικής καταγωγής την στρίμωξε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άγγιζε τα γεννητικά όργανά του.

 Η 29χρονη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο οδηγός να ακινητοποιήσει το όχημα, να καλέσει την Αστυνομία και ο Αφγανός σάτυρος να συλληφθεί.

Το ανατριχιαστικό συμβάν έγινες στις 08.50 το πρωί της περασμένης Τρίτης. Η 29χρονη, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, βρισκόταν στο λεωφορείο 035 που εκτελεί το δρομολόγιο Άνω Κυψέλη – Πετράλωνα- Ταύρος. Καθόταν στη μέση των τελευταίων καθισμάτων όταν την πλησιάζει ένας… περίεργος άνδρας και αρχίζει να την “καρφώνει” με τα μάτια του.

Ενοχλημένη η 29χρονη μετακινείται και τότε εκείνος την ακολούθησε, σύμφωνα με την εφημερίδα “ON Time”.

Μάλιστα επιχείρησε να της πιάσει κουβέντα εξακολουθώντας να την κοιτάζει έντονα, όμως, εκείνη τον απέφυγε. Ξαφνικά και ενώ το λεωφορείο διασχίζει την Ομόνοια, εκείνος ξεκουμπώνει το παντελόνι του και αρχίζει να αγγίζει τα γεννητικά όργανά του “καρφώνοντάς” την ξανά.

Η 29χρονη έντρομη σηκώνεται, πηγαίνει στον οδηγό και τον ενημερώνει με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και να του περάσουν χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα