Άρτα: Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του

Άρτα: Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του

Την υπεράσπισή του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα, αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου.

Να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει.

 “Το δικηγορικό μας γραφείο και τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξη Κούγια επέλεξε ο 29χρονος κατηγορούμενος Β.Α. για να τον υπερασπιστεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος του πρώην πεθερού του και της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της πρώην συζύγου του και μητέρας του 2 ετών παιδιού του” αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του ποινικολόγου. 

“Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του θύματος ο κατηγορούμενος αρνείται ότι διέπραξε το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της πρώην συζύγου του και ισχυρίζεται ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός της ανθρωποκτονίας εις βάρος του πρώην πεθερού του είναι ότι αυτή διεπράχθη από τον κατηγορούμενο σε συνθήκες βρασμού ψυχικής ορμής, αφού πριν από την πράξη τόσο ο πρώην πεθερός του όσο και η πρώην σύζυγός του με ακραίες εξυβριστικές φράσεις και εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις δεν του επέτρεπαν να συναντήσει και να επικοινωνήσει με το ηλικίας 2 ετών παιδί του, όπως είχε νόμιμα συμφωνηθεί” υπογραμμίζει ο κ. Κούγιας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, λόγω του πρόσφατου προβλήματος υγείας, το οποίο αντιμετώπισε ο κ. Κούγιας και εξαιτίας του οποίου βρίσκεται στο στάδιο πλήρους αναρρώσεως, στην απολογία του κατηγορουμένου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 ενώπιον του κου Τακτικού Ανακριτού Άρτας, θα παραστεί ένας εκ των συνεργατών του γραφείου του γνωστού δικηγόρου, καταθέτοντας λεπτομερές απολογητικό υπόμνημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα