Κρήτη: Τρεις οι συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν δύο αδέρφια

Κρήτη: Τρεις οι συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν δύο αδέρφια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της… δημοσιότητας για το μαχαίρωμα που σημειώθηκε σε γλέντι που πραγματοποιήθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου με θύματα δύο αδέρφια.

Σε τρεις συλλήψεις έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα οι αστυνομικές Αρχές για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν δύο αδέρφια στην Κρήτη, ενώ βρίσκονταν σε γλέντι στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Την ίδια ώρα, στην Εντατική νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο αδελφών. 

Πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη έχουν προχωρήσει ήδη σε τρεις συλλήψεις, καθώς στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον των δύο αδελφών εκτός από τον 25χρονο, που συνελήφθη πρώτα, εμπλέκονται ένας 43χρονος και ένας 42χρονος. Αναζητείται επίσης ένας 20χρονος. 

Το βράδυ της Τρίτης (16.08.2022), όπως μεταδίδει το cretapost.gr, ολοκληρώθηκε η δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές για την αιματηρή επίθεση στο γλέντι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία για τον 25χρονο – ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τα δύο αδέλφια – κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις φέρονται να έχουν εμπλοκή στο περιστατικό.

Ο 25χρονος μαζί με τον 43χρονο και τον 42χρονο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να τους ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό
Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλλι Πεδιάδος πραγματοποιούνταν κρητικό γλέντι για την γιορτή της Παναγίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, όλα ξεκίνησαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο στην πίστα που επιχειρούσε να χορέψει. Έχοντας όλοι καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκοόλ η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα, μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος να μαχαιρώσει τα δύο αδέρφια 24 και 20 χρονών.

Στην Εντατική ο ένας αδερφός
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο ένας εκ των αδερφών, ο 20χρονος, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 20χρονος έχει δεχθεί τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα τα οποία κρίνονται σοβαρά από τους γιατρούς.

Την ίδια ώρα, στο Βενιζέλειο βρίσκεται ο 24χρονος αδερφός του ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη.

 cretapost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα