Εισβολή στο Εφετείο: Τι είπε στην απολογία του ο πρώην παίκτης ριάλιτι

Εισβολή στο Εφετείο: Τι είπε στην απολογία του ο πρώην παίκτης ριάλιτι

Προφυλακιστέος στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού κρίθηκε ο 34χρονος πρώην παίκτης reality, ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών. Το ερώτημα βέβαια παραμένει… Πώς βρέθηκαν στα χέρια του 1,5 εκατ. ευρώ;

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατηθεί προσωρινά στο ψυχιατρείο του σωφρονιστικού καταστήματος. 

«Τα ναρκωτικά δεν αφορούσαν ούτε περαιτέρω διακίνηση ούτε κάτι άλλο. Τα είχε προμηθευτεί ο ίδιος και αφορούσαν τον ίδιο αποκλειστικά και μόνο», σημείωσε ο δικηγόρος του.

«Είμαι εξαρτημένος χρήστης»
Ο 34χρονος, ο οποίος το πρωί του περασμένου Σαββάτου εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή για το 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του αλλά και τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως είναι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες και πως τα χρήματα προέρχονται από οικογενειακή περιουσία.

«Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος, προκειμένου να σώσω την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή».

«Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η χρήση όλων αυτών ήταν καθημερινή και συστηματική».

«Τα ναρκωτικά δεν αφορούσαν ούτε περαιτέρω διακίνηση ούτε κάτι άλλο. Τα είχε προμηθευτεί ο ίδιος και αφορούσαν τον ίδιο αποκλειστικά και μόνο», σημείωσε ο δικηγόρος του.

Όσο για τα χρήματα, όπως αναφέρει το Mega, ο 34χρονος υποστήριξε ότι αποτελούν μέρος της οικογενειακής του περισουσίας και προέρχονται από οικογενειακές αποταμιεύσεις, πωλήσεις ακινήτων και προσωπικά του ερωτικά ραντεβού.

«Ήμουν σε σύγχυση»

Ο 34χρονος κατηγορούμενος ο οποίος νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου ζητώντας από τον αστυνομικό φρουρό να πάει στη φυλακή, ενώπιον του ανακριτή ανέφερε πως βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, παραδόθηκα στον φρουρό δίνοντάς του όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις δίχως να αποκρύψω τίποτα. Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του».

«Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ένας άνθρωπος αυτοβούλως παρουσιάζεται μέρα μεσημέρι σε ένα φυλασσόμενο μέρος όπως το Εφετείο Αθηνών και παραδίδει τα πάντα δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις», λέει ο συνήγορός του.

Η υπεράσπιση του 34χρονου ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα