Συνελήφθη η γυναίκα που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

Συνελήφθη η γυναίκα που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

Συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές η γυναίκα που προσπάθησε να αρπάξει ένα δίχρονο παιδί στο Κουκάκι.

Η άγνωστη γυναίκα, προσπάθησε να αρπάξει το παιδί από τη θεία του, τη στιγμή που το έβαζε στο αυτοκίνητο. Εκείνη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή (μαχαίρι).

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Αυγούστου. Η 38χρονη βρισκόταν μαζί με το ανιψάκι της στην οδό Μεϊντάνη, όταν ξαφνικά η φερόμενη ως δράστιδα άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί. Άρχισε να το τραβάει όμως δεν κατάφερε να το πάρει. Η θεία άρχισε να φωνάζει, στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος και η 54χρονη το έβαλε στα πόδια.

Η 38χρονη ενημέρωσε την αδελφή της για όσα είχαν συμβεί, και ακολούθησε η καταγγελία στο ΑΤ Ακροπόλεως.

Η 54χρονη είναι γνωστή στη γειτονιά, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Έτσι, οι περίοικοι την κατάλαβαν αμέσως και έδωσαν την πληροφορία στις Αρχές. Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες στην 38χρονη θεία του παιδιού που αναγνώρισε τη γυναίκα η οποία πήγε να αρπάξει το παιδί. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της, όπου την συνέλαβαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, καθώς η 54χρονη είχε ταμπουρωθεί μέσα και αρνιόταν να ανοίξει την πόρτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα