Εισβολή στο Εφετείο: Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο πρώην παίκτης ριάλιτι

Εισβολή στο Εφετείο: Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο πρώην παίκτης ριάλιτι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου 14/8. 

Ο 34χρονος κατηγορούμενος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού λόγω της κατάστασης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dikastiko.gr, ο κατηγορούμενος παρέδωσε υπόμνημα στον ανακριτή, υποστηρίζοντας ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πως αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές σε μία προσπάθεια να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τις συνέπειες του εθισμού του.

Παραδέχθηκε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά την  εισβολή του στο υπόγειο γκαράζ του Εφετείου επί της οδού Λουκάρεως.

Φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1, 5 εκ ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Επίσης, κατά πληροφορίες, ανέφερε πως ένας μέρος των χρημάτων προέρχεται από τη δραστηριότητα του ως συνοδού. Ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διακριβωθεί το ότι είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα