Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός λέει ο «εισβολέας» του Εφετείου πρώην παίκτης ριάλιτι

Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός λέει ο «εισβολέας» του Εφετείου πρώην παίκτης ριάλιτι

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε ψυχιατρικό κατάστημα νοσηλεύεται ο 34χρονος πρώην παίκτη reality ο οποίος το πρωί του Σαββάτου μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο Αθηνών και στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ.

Ένα 24ωρο πριν απολογηθεί στον ανακριτή παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς και σύμφωνα με το Star είναι μετανιωμένος και ζητάει συγχώρεση από το Θεό. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθούν να βρουν τη διαδρομή των χρημάτων αλλά και των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους» είναι τα πρώτα λόγια του 34χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται. Είναι σε σύγχυση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για αυτό οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας τους.

Ο 34χρονος τραγουδιστής και στιχουργός, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε ριάλιτι τραγουδιού, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή, γιατί μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε και ένα όπλο. Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να εξηγήσει στον ανακριτή τι έγινε το πρωί του Σαββάτου. Που βρήκε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ αλλά και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχε μέσα στο αυτοκίνητο.

 
Μυστήριο με το τεράστιο χρηματικό ποσό 1,5 εκατ. ευρώ
Όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Και φυσικά, το ερώτημα ήταν πού τα βρήκε. Αλλά απαντήσεις που να βγάζουν νόημα δεν έλαβαν. «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ και να τιμωρηθώ», επαναλάμβανε.

Επί της ουσίας οι έρευνες ξεκινούν από το μηδέν. Το μόνο δεδομένο είναι πως ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά ούτε καν «είχε ακουστεί το όνομά του», έστω και σε επίπεδο πληροφοριών.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
275- γραμμ. κοκαΐνη,
495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
131- δισκία ecstasy ,
3 φαρμακευτικά δισκία,
αυτοκίνητο,
πιστόλι κρότου,
267- φυσίγγια κρότου,
χρηματοκιβώτιο,
4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
4- κινητά τηλέφωνα.

Ο 34χρονος εισέβαλε με ένα λευκό suv στο υπόγειο πάρκινγκ του εφετείου λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου (13/8).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα