Περιστέρι: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που βρήκε δολοφονημένη τη 17χρονη – Μια εβδομάδα πριν την είχε χτυπήσει

Περιστέρι: Τι κατέθεσε ο άνθρωπος που βρήκε δολοφονημένη τη 17χρονη – Μια εβδομάδα πριν την είχε χτυπήσει

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι και την κακοποιητική σχέση που είχε με τον σύντροφό της. 
Μετά τα «προφητικά» βίντεο της 17χρονης με τον 22χρονο, που πλέον θυμίζουν «πρόβα θανάτου», το Star αποκάλυψε τι είπε στις αρχές ο άνθρωπος που βρήκε νεκρή τη 17χρονη μέσα στο σπίτι.

«Ο 22χρονος δε μου άρεσε σαν άτομο. Είχα ακούσει πως πωλούσε “μαύρο” σε κάποιους. Μια φορά τον είχα δει να έχει 15 σακουλάκια και να τα δίνει σε πελάτες. Δεν ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Μάλιστα πριν από μία εβδομάδα μου είχε πει η αδερφή της ότι είχε χτυπήσει τη Νικολέτα», τονίζει ο σύντροφος της αδερφής της.

Περιγράφοντας τη στιγμή που βρήκε την 17χρονη νεκρή, είπε: «Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι είδα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά αλλά την πόρτα του υπνοδωματίου κλειστή .Την άνοιξα και μπήκα στο σαλόνι. Εκεί ήταν το κρεβάτι της Νικολέτας. Πάνω στο κρεβάτι είδα την Νικολέτα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Της έπιασα το δεξί χέρι αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει σφυγμό και πως είχε πεθάνει. Μου έκανε εντύπωση ότι έλειπε η βαλίτσα από το δωμάτιο. Η ντουλάπα ήταν ανοιχτή και ρούχα μπερδεμένα και πεταμένα».

Η κατάθεση της μητέρας αποκάλυψε τις αντιφάσεις του 22χρονου
«Μόνο με αυτόν είχε επαφές και μόνο με αυτόν είχε προβλήματα. Ήθελε να τον χωρίσει, όμως φοβόταν να του το πει», φέρεται να είπε η μητέρας της 17χρονης στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, η οποία με την κατάθεσή της αποκάλυψε τις αντιφάσεις, στις οποίες έπεσε ο κατηγορούμενος.

 
Εκείνος ισχυρίστηκε ότι ήταν όλη μέρα στο σπίτι της Νικολέτας και πως γύρω στις 5.30 πήγε να την ξυπνήσει.

«Περίμενε να φύγω εγώ για δουλειά και μετά μπήκε να κάνει ό,τι έκανε. Από το σπίτι έλειπαν η βαλίτσα μου και μια τσάντα πλάτης», κατέθεσε η μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO