Άρτα: Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής, υποστηρίζει ο δράστης - Είχε προσπαθήσει να με πνίξει, λέει η 36χρονη

Άρτα: Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής, υποστηρίζει ο δράστης - Είχε προσπαθήσει να με πνίξει, λέει η 36χρονη

Στο έγκλημα της Άρτας, ο δράστης αναμένεται να υποστηρίξει στον ανακριτή ότι όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής αφού, όπως ισχυρίζεται, τον προσέβαλε ο πεθερός του.
Την Τετάρτη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή Άρτας προκειμένου να απολογηθεί, ο 29χρονος δολοφόνος του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι.

Μαζί με τον δικηγόρο του ετοιμάζουν την υπερασπιστική του γραμμή. Ο δράστης υποστηρίζει ότι όλα έγιναν εν βρασμώ και ότι ο πεθερός του τον προσέβαλε μπροστά στο παιδί του.

Αρνείται ότι πυροβόλησε κατά της πρώην γυναίκας του και δηλώνει μετανιωμένος για το φονικό που διέπραξε.

Γι’ αυτόν τον λόγο σκέφτηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει τις δύο ημέρες που κρυβόταν σε στάνη στο χωριό της μητέρας του όπως αποκάλυψε στον έναν από τους αδελφούς του τον οποίο κάλεσε πριν παραδοθεί.

«Με πήρε στις 6 η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε αδερφέ θέλω να παραδοθώ λέει, μετάνιωσα για αυτό που έκανα και να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει. Πήγα και εγώ πρώτος στην αστυνομία, μου είπε αδερφέ μετάνιωσα να προσέχεις το παιδί μου, τα πράγματα μου. Σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του γιατί μετάνιωσε. Μετά το σκέφτηκε καλά, ήθελε να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη».

«Είχε προσπαθήσει να με πνίξει»
Η 36χρονη πρώην γυναίκα του κάνει λόγο για έναν οξύθυμο άνθρωπο με κακοποιητική συμπεριφορά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στον δικηγόρο της, ο δράστης τής είχε επιτεθεί μπροστά στο 2 ετών παιδί τους ενώ είχε προσπαθήσει και να την πνίξει.

Η γυναίκα δεν άντεχε το μαρτύριο και τις τελευταίες ημέρες είχαν πάρει διαζύγιο.

«Ήταν ένας άνθρωπος νευρικός που συχνά ξεπερνούσε τα όρια. Πριν λίγες ημέρες με είχε πιάσει από τον λαιμό και προσπάθησε να με πνίξει μπροστά στο παιδί μας».

Αυτοί ήταν οι λόγοι που η επικοινωνία του δράστη με το 2χρονο παιδί του θα γινόταν στο σπίτι της μητέρας, παρουσία της ίδιας και ενός ακόμη ανθρώπου για λόγους ασφαλείας.

Ο 29χρονος υποστηρίζει ότι αυτό που του όπλισε το χέρι και οδηγήθηκε στο έγκλημα ήταν ότι ο πεθερός του τον έβριζε και έστρεφε το παιδί του συνεχώς εναντίον του.

Από την πλευρά της η 36χρονη ζητά την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που δολοφόνησε τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα