Χαλάνδρι: Νεκρό από θερμοπληξία 8χρονο κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο - Συνελήφθησαν οι γονείς

Χαλάνδρι: Νεκρό από θερμοπληξία 8χρονο κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο - Συνελήφθησαν οι γονείς

Ασύλληπτη τραγωδία για 8χρονο κοριτσάκι που πέθανε από θερμοπληξία.

Το 8χρονο κορίτσι έπαιζε σε γειτονιά Ρομά, όταν βρήκε τρόπο να μπει μέσα σε αυτοκίνητο, πιθανότατα για να παίξει κι όταν προσπάθησε να βγει το όχημα ήταν κλειδωμένο από μέσα και τα παράθυρα δεν άνοιγαν. Όταν το παιδί εντοπίστηκε, ενώ ήταν ήδη αργά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Χαλανδρίου. Οι γονείς, 27 και 29 ετών έχουν συλληφθεί και απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Σύμφωνα με γείτονες δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί διέφευγε της προσοχής τους και έπαιζε μόνο του. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα στην κατάθεση της αναφέρει ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι έλειπε η κορούλα της γιατί μαγείρευε και όταν βγήκε το μεσημέρι να την φωνάξει για φαγητό δεν την βρήκε πουθενά.

Το ΙΧ όπως είπαν, ανήκε στον παππού του κοριτσιού και ήταν χρόνια εγκαταλειμμένο, ενώ δεν είχε ούτε πόμολα στις πόρτες. Όταν βρήκαν την 8χρονη οι πόρτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν απέξω γι’ αυτό έσπασαν το τζάμι και την μετέφεραν γρήγορα στο Γενικό Κρατικό Νοσοακομείο Γ. Γεννηματάς, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι γιατροί εξέφρασαν την εκτίμηση οτι ο θάνατος επήλθε από θερμοπληξία, ενώ διατάχτηκε νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα