Έγκλημα στην Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του, πυροβόλησε και κατά της συζύγου του

Έγκλημα στην Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του, πυροβόλησε και κατά της συζύγου του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Αστροχώρι Άρτας. Ένας 29χρονος πυροβόλησε θανάσιμα τον 80χρονο πεθερό του.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 29χρονου δράστη, που έχει εξαφανιστεί μετά από ό, τι συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, όταν συνεπλάκησαν ο γαμπρός και πεθερός.

Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι που έχει και ένα παιδί ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Το μεσημέρι ο 80χρονος πατέρας της γυναίκας, πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της και την οδήγησε στο πατρικό σπίτι στο Αστροχώρι.

Ο σύζυγος οπλισμένος με την καραμπίνα τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε 4 φορές. Αμέσως μετά έφυγε προς το βουνό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε και κατά της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όμως δεν την πέτυχε. Το ζευγάρι είχε χωρίσει επειδή ο 29χρονος φέρεται να κακομεταχειριζόταν την 36χρονη και ο πατέρας της την πήρε στο χωριό. Αυτή η φυγή της 36χρονης φέρεται να εξόργισε τον 29χρονο, ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει και τους δύο.

Ο φερόμενος ως δράστης σύμφωνα με το epiruspost.gr, ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Kατάγεται από τον Μεσόπυργο της Άρτας, αμέσως μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με πληροφορίες, φορτηγάκι και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του καθώς δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή ενώ μπλόκα έχουν στηθεί και στους όμορους νομούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα