Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμά της στην 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Tο περιστατικό με το καυστικό ξύπνησε τις μνήμες της φρικτής εκείνης μέρας που άλλαξαν για πάντα της ζωής της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η ίδια μιλώντας στην Βελίκα Καραβάλτσιου θυμήθηκε την δική της επίθεση δύο χρόνια πριν και μάλιστα ζητά αυστηροποίηση των ποινών για τους δράστες.
Μία στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει η ζωή ενός ανθρώπου… Μια στιγμή αρκεί και τίποτα πια δεν είναι δεδομένο.

«Κάθε φορά που ακούω για κάποιο τέτοιο περιστατικό είναι το ίδιο τρομακτικό και το ίδιο σοκαριστικό για μένα. Κάθε φορά με εκπλήσσει δυσάρεστα. Δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μία τέτοια πράξη γνωρίζοντας ότι θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του ανθρώπου που επιτίθεται… Γιατί απειλείται σοβαρά η ζωή του με μια τέτοια επίθεση», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο MEGA.

Πριν από δύο χρόνια η Ιωάννα, σήμερα η Χριστίνα… Το μένος και η παράνοια κάποιων και το θολωμένο μυαλό κάποιον ανθρώπων έγινε η αιτία να κινδυνέψει η υγεία και η ζωή τους.

«Επειδή έχω βρεθεί στην ίδια ακριβώς κατάσταση, γιατί και το δικό μου μάτι κινδύνεψε αρχικά να χαθεί, καθώς είχε καεί το 80% της κόρης. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και από την πλευρά των γιατρών και από τη ίδια τη γυναίκα. Για να καταφέρει να το σώσει. Ελπίζω να τα καταφέρει. Να σταθεί δυνατή. Θέλει ψυχραιμία και πολύ και λεπτομερή θεραπεία».

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου τα κατάφερε. Τώρα εκφράζει τη συμπαράστασή της στην 49χρονη Χριστίνα. Ξέρει ότι ο δρόμος που έχει μπροστά της είναι μεγάλος… Είναι Γολγοθας… Πρέπει να φανεί δυνατή, να μην εγκαταλείψει.

«Μου ξυπνάει μνήμες δύο ετών, γιατί εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει η δική μου επίθεση. Και δυστυχώς με λύπη διαπιστώνω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά το σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει σύντομα».

«Το σίγουρο είναι ότι αυτό που κι εγώ νιώθω και που πολλές γυναίκες και κοπέλες με τις οποίες μιλάω μου λένε, και μου μεταφέρουν είναι ότι δεν υπάρχει το αίσθημα της ασφάλειας, δηλαδή νιώθουμε ότι δεν είμαστε προστατευμένες. Ότι ανά πάσα στιγμή κάποιος μπορεί με έναν πολύ εύκολο φαινομενικά τρόπο μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, να αλλάξει τη ζωή κάποιου ανθρώπου, να την καταστρέψει», συμπλήρωσε.

Η Ιωάννα Παλαιοσπυρου ζητά αυστηροποίηση των ποινών για τους θύτες. Είναι ο μόνος τρόπος, όπως λέει, να αποτραπεί ο μιμητισμός.

«Και στη συνέχεια οι θύτες εφόσον συλλαμβάνονται, οι ποινές να είναι ικανές ώστε να αποτρέπουν μελλοντικές τέτοιες πράξεις μιμητισμού», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα