Μεσσήνη: Αντιστάθηκε και τότε της πέταξα το υγρό στο πρόσωπο - Στoν Εισαγγελέα ο 50χρονος

Μεσσήνη: Αντιστάθηκε και τότε της πέταξα το υγρό στο πρόσωπο - Στoν Εισαγγελέα ο 50χρονος

Μόλις έφτασε την πλησίασα και προσπάθησα να την βάλω στο πρόσωπό το πανί με το υγρό. Αυτή αντιστάθηκε και άρχισε να με χτυπάει. Τότε εγώ νευρίασα και την πέταξα όλο το υγρό στο πρόσωπο είπε κατά τη προανακριτική διαδικασία στους αστυνομικούς ο 50χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Τέταρτης επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο του στη Μεσσήνη με καυστικό υγρό, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό στο ένα της μάτι.

Την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απήγγειλε ο εισαγγελέας Καλαμάτας στον 50χρονο που επιτέθηκε με καυστικό οξύ στην πρώην σύζυγό του τραυματίζοντάς την σοβαρά.

 Ο 50χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο 13/8. Ο δικηγόρος του είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι συγκλονισμένος μετά που συνειδητοποίησε τι έχει κάνει, έχει μετανιώσει για την πράξη του και θα βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από την αστυνομία για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη στη Μεσσήνη,  όταν πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα. Εκεί τον εντόπισε η αστυνομία και τον προσήγαγε. Αρχικά αρνήθηκε την πράξη του, φέρεται όμως τελικά να ομολόγησε κάτω από το βάρος των στοιχείων.

Ο 50χρονος που από ότι φαίνεται είχε σχεδιάσει εδώ καιρό την πράξη του αρχικά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του.

Οι αστυνομικοί όμως, την ώρα που τον ανέκριναν είχαν στην κατοχή τους όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν. Μάλιστα του ανέφεραν ότι είχε νοικιάσει αυτοκίνητο με το οποίο πήγε σούπερ μάρκετ από το οποίο προμηθεύτηκε το άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ).

Έτσι στη συνέχεια ομολόγησε την επίθεση του έξω από το χώρο εργασίας της πρώην συζύγου στο χωριό Ανάληψη της Μεσσήνης. Υποστήριξε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας οικονομικών διαφορών που είχε με τη 49χρονη ενώ ανέφερε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις σκηνές που εκτυλίχτηκαν γύρω στις τέσσερις και μίση έξω από το καθαριστήριο ρούχων στο όποιο εργάζεται η πρώην σύζυγος του ανέφερε ότι είχε ποτίσει ένα πανί με το καυστικό υγρό το οποίο το χρησιμοποίησε στο πρώτο στάδιο της επίθεσης του.

«Μόλις έφτασε την πλησίασα και προσπάθησα να την βάλω στο πρόσωπό το πανί με το υγρό. Αυτή αντιστάθηκε και άρχισε να με χτυπάει. Τότε εγώ νευρίασα και την πέταξα όλο το υγρό στο πρόσωπο» είπε κατά τη προανακριτική διαδικασία στους αστυνομικούς ο 50χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO