Ζωγράφου: Κλέφτης πήγε σε κομμωτήριο για κούρεμα ώστε να γλιτώσει την σύλληψη

Ζωγράφου: Κλέφτης πήγε σε κομμωτήριο για κούρεμα ώστε να γλιτώσει την σύλληψη

Το κόλπο των «υπαλλήλων της ΔΕΗ» επιστράτευσαν κλέφτες που εισέβαλαν στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην περιοχή του Ζωγράφου και κατάφεραν να της αποσπάσουν ένα βαλιτσάκι με κοσμήματα.

Όμως οι ύποπτες κινήσεις τους είχαν γίνει αντιληπτές από αστυνομικό που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και ο ίδιος ειδοποίησε συναδέλφους του που έσπευσαν στην πολυκατοικία.

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR, η ελληνοαμερικανίδα κα Χριστίνα άνοιξε την πόρτα όταν της χτύπησαν το κουδούνι και της εξήγησαν ότι είχαν έρθει στο σπίτι της για να ελέγξουν τον πίνακα του ρεύματος. Οι ληστές δήλωσαν υπάλληλοι της ΔΕΗ και έπεισαν την ηλικιωμένη να τους δώσει πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού της.

«Αυτά είναι τα κοσμήματα που μου έκλεψαν... και ευτυχώς τα πήρα πίσω. Η Αστυνομία με βοήθησε να τα πάρω όλα πίσω», λέει αρχικά μπροστά στην κάμερα φανερά ανακουφισμένη.

«Ήρθε στην κουζίνα και τράβηξε το ψυγείο έξω και το έβγαλε από την πρίζα, ενώ παράλληλα έσπρωξε κατά κάποιοι τρόπο το τραπέζι της κουζίνας σχεδόν επάνω μου. Τότε του είπα... τι κάνεις; Και εκείνος μου απάντησε, ''το έβγαλα από την πρίζα για να ελέγξουμε τον ηλεκτρικό πίνακα''.

Ωστόσο, όσο εγώ προσπαθούσα να βάλω ξανά τα πράγματα στις θέσεις τους, εκείνος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και πήρε το κουτί με τα κοσμήματα. Ήταν τα κοσμήματα του άνδρα μου. Άνοιξε και τα συρτάρια του κομοδίνου αλλά δεν βρήκε τίποτα», λέει η κα Χριστίνα που για καλή της τύχη, είδε τους ληστές να συλλαμβάνονται από δυνάμεις της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

Μάλιστα, ένας από τους τσιλιαδόρους τράπηκε σε φυγή και για να γλιτώσει μπήκε σε ένα κομμωτήριο και ζήτησε να τον κουρέψουν προσποιούμενος τον πελάτη.

Όμως όταν θεώρησε ότι είχε ελεύθερο το πεδίο, βγήκε έξω και άρχισε να τρέχει, αλλά τελικά συνελήφθη κι αυτός μαζί με τους συνεργούς του.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα