Περιστέρι: Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονη Νικολέτας - «Ποιος θα φέρει το παιδί μου πίσω;»

Περιστέρι: Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονη Νικολέτας - «Ποιος θα φέρει το παιδί μου πίσω;»

Ο Σίμος Καρολίδης μίλωντας στον ΑΝΤ1 για τη σύλληψη του φονιά του παιδιού του διερωτήθηκε «Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”. Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει κανένας;». 

«Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», συνέχισε. Όταν τον ρώτησαν τι θα έλεγε στον καθ’ ομολογία δολοφόνο είπε: «Ντροπή του. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;».

Η Νικολέτα έδειχνε χαρούμενη και ευτυχισμένη. Όμως πλέον, το μόνο που έχει μείνει για την οικογένειά της είναι οι φωτογραφίες της. «Από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη. Μόνο έτσι όπως γελάει, με το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα», είπε ο πατέρας της.

Τα μικρότερα αδέλφια της Νικολέτας βρίσκονται σε σοκ και κυρίως η 16χρονη αδελφή της, που τη βρήκε δολοφονημένη στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ», δήλωσε ο πατέρας της Νικολέττας.

O 21χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δεύτερα. Έως τότε παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα