Ρόδος: Νονά κακοποιούσε τα δίδυμα, ανήλικα, βαφτιστήρια της - Το κατάλαβε η δασκάλα τους

Ρόδος: Νονά κακοποιούσε τα δίδυμα, ανήλικα, βαφτιστήρια της  - Το κατάλαβε η δασκάλα τους

Φρίκη στη Ρόδο μετά από καταγγελία ότι νονά κακοποιούσε τα δίδυμα, ανήλικα, βαφτιστήρια της.
Μια 55χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορείται ότι ασελγούσε στα δίδυμα βαφτιστήρια της, ηλικίας μόλις 5 ετών.

Τα δίδυμα αδερφάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι κατάφεραν με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου να περιγράψουν τον εφιάλτη που ζούσαν όταν έμεναν μόνα τους με τη νονά τους.

Η 55χρονη τα υποχρέωνε να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου και τα πείραζε στα επίμαχα σημεία του σώματός τους.

Το κατάλαβε η δασκάλα τους
Η δασκάλα τους στο σχολείο ήταν εκείνη που κατάλαβε από τις κινήσεις των παιδιών ότι κάτι συνέβαινε και προχώρησε σε καταγγελία.

Σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη κλήθηκε σε εξηγήσεις ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο που γίνεται φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με διάταξη που εξέδωσε, αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια των δύο δίδυμων αδελφών από τους γονείς τους και την ανέθεσε σε μια συγγενή τους.

Η 55χρονη αρνείται τις βαριές κατηγορίες που τις έχουν απαγγελθεί. Ο συνήγορός της Στέλιος Αλεξανδρής, ανέφερε ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται κάποιος σατανικός άνθρωπος που προσπαθεί να περάσει στα παιδιά ψεύτικες εικόνες και φαντασιώσεις.

Το παρήγορο είναι ότι από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δεν βρέθηκαν ευρήματα επιβεβαιωτικά σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο η μαρτυρία τους και μόνο είναι σοκαριστική κι αρκετή για να κινηθούν οι ποινικές διώξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO