Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι νέες διώξεις και το παράπονο για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι νέες διώξεις και το παράπονο για τον Μάνο Δασκαλάκη

Αδικημένη δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τις ποινικές διώξεις σε βάρος της. Η απογοήτευσή της για τα δημοσιεύματα και η οργή για τον σύζυγό της.

 Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της».

Ειδικά για το σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος της Όθων Παπαδόπουλος όπου ανέφερε ότι ” η ίδια (Ρούλα Πισπιρίγκου) θα προσδοκούσε κατ΄αρχήν την ηθική υποστήριξη της από τον σύζυγο της μια και ήταν ο πρώτος και ο καλύτερος γνώστης της κατάστασης που επικρατούσε στο συγκεκριμένο σπίτι και της σχέσης που είχε η κατηγορουμένη με τα παιδιά…”

Σκληρή χαρακτήρισε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη απέναντί της μετά τη νέα δίωξη που αντιμετωπίζει για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ιριδας.

«Έχει ήδη καταθέσει ενόρκως στα πλαίσια της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα. Ως μία γυναίκα για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα μπορούσε να στραφεί ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα» σχολίασε χθες ο δικηγόρος της 33χρονης Όθων Παπαδόπουλος.

 Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει μέσω των δικών του δικηγόρων την Τρίτη πως «η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη, αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών Αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της Εισαγγελίας Αθηνών παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών, οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

 Η νέα δίωξη στηρίζεται στα ιατροδικαστικά στοιχεία που προκύπτουν από πορίσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρηά, καθώς και στις μαρτυρίες νοσηλευτών και γιατρών που είχαν επαφή με τα περιστατικά των δύο μικρών κοριτσιών. Το πιο επιβαρυντικό στοιχείο για την απόδοση της κατηγορίας ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε και τα δύο μικρότερα παιδιά της αποτελεί το γεγονός ότι μόνον εκείνη ήταν μαζί τους τη στιγμή του θανάτου τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα