Γονείς Άλκη Καμπανού: Αυτό που συνέβη δεν ήταν απλή δολοφονία – Ήταν κτηνωδία χωρίς αίτιο

Γονείς Άλκη Καμπανού: Αυτό που συνέβη δεν ήταν απλή δολοφονία – Ήταν κτηνωδία χωρίς αίτιο

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός σχολίασε στην ΕΡΤ3 την εισαγγελική πρόταση για το τυφλό οπαδικό χτύπημα.

Ο Κώστας Καντούρης μίλησε με τον πατέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού και του ζήτησε να σχολιάσει την εισαγγελική πρόταση για την παραπομπή σε δίκη των δώδεκα συλληφθέντων για το τυφλό οπαδικό χτύπημα. "Ο θάνατος του παιδιού μου να γίνει η απαρχή για την εξάλειψη της οπαδικής βίας" τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο Αριστείδης Καμπανός.

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτονται στην εισαγγελική πρόταση για την παραπομπή της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού σε δίκη.

Η μεθοδολογία των κατηγορουμένων για τη δολοφονική επίθεση και τα μέτρα, που πήραν για να μην εντοπιστούν. Η εισαγγελέας πρότεινε την παραπομπή και των δώδεκα για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Μητέρα Άλκη Καμπανού: “Αυτό που συνέβη δεν ήταν απλή δολοφονία – Ήταν κτηνωδία χωρίς αίτιο”

Εχθές η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης πρότεινε την παραπομπή σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο κατά του Άλκη, κατά και των 12 ατόμων που ήταν παρόντες.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού μίλησαν το πρωί στην εκπομπή «Alpha Τώρα», αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη έπραξε ή πράττει το καθήκον της και δεν είναι απέναντι σε αυτό που ζητάμε για τη δικαίωση.

Δεν έχω να πω κάτι για το πώς αισθάνομαι επάνω στην πρόταση του κύριου εισαγγελέα, αλλά το περί δικαίου αίσθημα όλης της ελληνικής κοινωνίας η οποία θέλει μια κάθαρση σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Πιστεύω ότι η τιμωρία των ενόχων αποτελεί κι ένα μέρος της αποτροπής που λέμε ώστε να μην παρουσιαστούν ξανά τέτοια φαινόμενα», ανέφερε ο πατέρας του 19χρονου.

 Η μητέρα του Άλκη από την άλλη συμπλήρωσε:
«Θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση της δικαιοσύνης, πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί αυτό που συνέβη στο παιδί μου δεν ήταν μια απλή δολοφονία.

Ήταν μια κτηνωδία χωρίς αίτιο. Τη νύχτα που δολοφόνησαν τον Άλκη δολοφόνησαν κι εμένα, και τον πατέρα του. Είναι οικογενειοκτονία», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα