Κορονοϊός: Εφημερίες τρόμου στα νοσοκομεία – 120 διακομιδές covid μέσα σε 12 ώρες

Κορονοϊός: Εφημερίες τρόμου στα νοσοκομεία – 120 διακομιδές covid μέσα σε 12 ώρες

Απελπιστική χαρακτηρίζεται η κατάσταση σε ορισμένα νοσοκομεία, καθώς μέσα σε 12 ώρες στα νοσοκομεία της Αθήνας, οι εισαγωγές covid έχουν αυξηθεί κατά πολύ.
Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορoνοϊού, έχει οδηγήσει το σύστημα υγείας να δέχεται πιέσεις, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στα non – covid περιστατικά. Το σύστημα υγείας πιέζεται, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί, οι άνθρωποι νοσηλεύονται σε ράντζα και η κατάσταση που επικρατεί προκαλεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό, απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα έγιναν 120 διακομιδές αποκλειστικά και μόνο με περιστατικά covid. Παράλληλα με το Αττικό νοσοκομείο έχουν διακομισθεί 40 περιστατικά, και περιμένουν να γίνει η διάγνωσή τους. Η κατάσταση είναι δύσκολη στον Ευσγγελισμό καθώς υπάρχουν άνθρωποι που περιμέν0υν έως και 9 ώρες προκειμένου να βρεθεί κάποιο κρεβάτι.

Στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», στα εξωτερικά ιατρεία, η κατάσταση είναι σοβαρή καθώς οι άνθρωποι με ή χωρίς covid περιμένουν όλοι μαζί προκειμένου να εξεταστούν ή να νοσηλευτούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα