Νύχτα κόλαση στο Amanzoe - Το πιο ακριβό ξενοδοχείο κυκλωμένο από τις φλόγες

Νύχτα κόλαση στο Amanzoe - Το πιο ακριβό ξενοδοχείο κυκλωμένο από τις φλόγες

Νύχτα κόλαση στο ξενοδοχείο Amanzoe, με τις φλόγες να φτάνουν στην πισινά του ακριβότερου ξενοδοχείου της Ευρώπης.
Οι φλόγες καίνε τα πάντα στο πέρασμα τους η νύχτα γίνεται μέρα από τις πανύψηλες πυρήνες γλώσσες που καίνε τα πάντα στο πέρασμα τους, μια ανάσα από τις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του πιο ακριβού ξενοδοχείου της χώρας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, από αυτό το Instagram story οι φλόγες  πλησιάζουν το Αmanzoe, στο Κρανίδι την νύχτα, ωστόσο το ξενοδοχείο είναι ακόμα ασφαλές και μακριά από τις φλόγες αλλά ήδη έχει εκκενωθεί.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας, ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος ανέφερε ότι οι τουρίστες  πήγαν σε άλλα ξενοδοχεία και την παραλία.

 Καρέ – καρέ η πορεία της φωτιάς προς το ξενοδοχείο
Με αναρτήσεις του ο γνωστός επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης καταγράφει την πύρινη επέλαση καθώς πλησιάζει το πεντάστερο ξενοδοχείο και αρχίζει να καίει μέρος των εγκαταστάσεων του.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για να μην ξεφύγει η φωτιά- με το πρώτο φως της ημέρας «έπεσαν » στην μάχη τα εναέρια μέσα
Η φωτιά, όπως καταγράφηκε στις εικόνες, έφτασε ως την θηριώδη πισίνα του ξενοδοχείου, που για να την απολαύσει κανείς, θα πρέπει να πληρώσει μια εξωπραγματική τιμή για το μέσο πορτοφόλι.
Οι πυροσβέστες και το προσωπικό όλη την νύχτα ”έδωσαν’’ σκληρή μάχη για να περιορίσουν την φωτιά.

Με το πρώτο φως άρχισε η μάχη των εναέριων μέσων να περιορίσουν τις φλόγες

Οι ζημιές, όπως έδειξε το φως της ημέρας, στο ξενοδοχείο που χαρακτηρίζεται ως το ακριβότερο της Ευρώπης με την διανυκτέρευση να είναι στα 2000 € είναι σημαντικές αλλά μπορούν να επισκευαστούν και το ξενοδοχείο να ξαναλειτουργήσει σε μερικές ημέρες.

Στην περιοχή Κορακιά, όπου εντοπίζεται το θέρετρο, οι ένοικοι του ξενοδοχείου αναχωρούν ακόμα και τώρα, τις απογευματινές ώρες, ωστόσο το θετικό είναι ότι σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει κανονικά στην λειτουργία.

Η φωτιά έφτασε μέχρι τα πρώτα μέτρα του πολυτελούς ξενοδοχείου και τα εναέρια μέσα επιχειρούν ακόμα και τώρα που η φωτιά έχει κατασβηστεί.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Φωκίδα και Αχαΐα
Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες στην Φωκίδα.. Τα χωριά Σερνικάκι, Χρισσό, Τριταία, Αγία Ευθυμία και Ελεαιώνας γλίτωσαν σαν από θαύμα. Χθες το μεσημέρι αναζωπυρώθηκε το ανατολικό μέτωπο της Βάλμης στην Αχαΐα Οι κάτοικοι του χωριού Λάττα έλαβαν μήνυμα για την εκκένωση της περιοχής από το 112. Δυστυχώς, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν βοήθησαν τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούσαν με επίγεια και εναέρια μέσα, προσπαθώντας να περιορίσουν αυτές τις αναζωπυρώσεις .

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα