Κρήτη - Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί 24χρονος και 15χρονη - Χαροπαλεύει 23χρονη

Κρήτη - Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί 24χρονος και 15χρονη - Χαροπαλεύει 23χρονη

Μια πραγματική τραγωδία στην άσφαλτο έλαβε χώρα στην Κρήτη, στην περιοχή της Κισσάμου.

Μία κυριακάτικη βόλτα με το αυτοκίνητο κατέληξε σε τραγωδία στην άσφαλτο. Τραγικός απολογισμός, δύο νεκροί, ο 24χρονος οδηγός και μία 15χρονη κοπέλα, και δύο τραυματίες, η μία κοπέλα σε σοβαρή κατάσταση.

Τα τέσσερα παιδιά είναι εγκλωβισμένα στις κατεστραμμένες λαμαρίνες. Διερχόμενοι οδηγοί προσπαθούν να βοηθήσουν. Πυροσβεστικό όχημα και ασθενοφόρο φτάνουν στο σημείο.

Όλα συνέβησαν την Κυριακή, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

«Έχουμε προφανέστατα υψηλότατη ταχύτητα, με κάποιο τρόπο το αυτοκίνητο είτε επιχειρεί να φρενάρει, ο μικρός να το σταματήσει, βλέποντας ότι έχει απωλέσει τον έλεγχο του, φρενάρει, γίνεται τετακέ που λέμε, περιστρέφεται στον άξονα του το αυτοκίνητο και εκείνη την ώρα έρχεται το φορτηγό, το αγροτικό με το οποίο συγκρούονται», δήλωσε ο Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

Eίναι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι, η κατάσταση του οχήματος μαρτυρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Στο τιμόνι ο 24χρονος ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο, από πίσω του η 15χρονη κοπέλα η οποία εξέπνευσε κατά την διάρκεια της μεταφοράς της, στο νοσοκομείο Χανίων.

Μάχη στο νοσοκομείο Χανίων δίνει η δεύτερη κοπέλα της παρέας. Σε καλύτερη κατάσταση, ο 17χρονος Σταύρος. Με ελαφρά τραύματα γλύτωσαν η 76χρονη και ο γιος της που επέβαιναν στο αγροτικό.

«Καλά είναι, καλά. Απλώς έχει χτυπήσει στα πλευρά και στο πνεύμονα του έχουν χτυπησει τα πλευρά και το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο λέει», δήλωσε ο θείος του 17χρονου.

Ανοιχτή πληγή αποτελούν τα δυστυχήματα στους δρόμους της Κρήτης. Μόνο την τελευταία εβδομάδα έξι πολίτες κάτω των 40, οδηγήθηκαν στην εντατική μετά από τροχαία που σημειώθηκαν στο νομό Χανίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα