Επιχειρηματίας κυνηγούσε ληστές 5 χλμ: Πελάτης ακινητοποίησε τον κλέφτη με τρικλοποδιά!

Επιχειρηματίας κυνηγούσε ληστές 5 χλμ: Πελάτης ακινητοποίησε τον κλέφτη με τρικλοποδιά!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ένας 33χρονος επιχειρηματίας στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης ήρθε αντιμέτωπος με ληστή που μπήκε στο μαγαζί του. Το θύμα μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και περιγράφει ακριβώς το περιστατικό.

Μπήκε ένας μέσα στο μαγαζί, την ώρα που ήμουν πιο κάτω στην αποθήκη, άρπαξε έξι κατοστάρικα τα έβαλε στην τσέπη, πρόλαβα τον είδα, του ζήτησα τον λόγο, προσπάθησα να τον σταματήσω.

Του έβαλε ένας πελάτης τρικλοποδιά για να τον σταματήσουμε, τον είχα κεφαλοκλείδωμα, δεν μπόρεσε να φύγει.

Ήρθε ο συνοδός του με το αυτοκίνητο, πάνω στην πάλη, με χτύπησε στα πλευρά για να μπορέσω, να τον αφήσω και να φύγουνε και με πήραν κατά κάποιον τρόπο μπήκαμε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και με ανοιχτές πόρτες διανύσαμε περίπου 5 χλμ. μέχρι το ΤΙΤΑΝ. Τον χτύπησα τον οδηγό για να μπορέσει να σταματήσει, πήρα τα λεφτά και πήδηξα από το αυτοκίνητο εν κνήσει για να μπορέσω να σωθώ.

Το περιστατικό περιέγραψε με παρόμοιο τρόπο και ο πατέρας του επιχειρηματία που βρέθηκε στο σημείο.

Είναι γύρω στη μία το μεσημέρι. Ο γιος μου με τον πελάτη ήταν πίσω στην αποθήκη και εκείνη την ώρα μπήκε αυτός μέσα στο γραφείο, είδε το ταμείο επάνω και άρχισε να το σκαλίζει, πηρέ τα μετρητά και εκείνη την ώρα μπήκε ο γιος μου μέσα. Ο πελάτης τον είδε την ώρα που έβγαινε, του έβαλε τρικλοποδιά και έπεσε κάτω.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές, οι οποίο δεν έχουν εντοπιστεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα